current views are: 19

5 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση22:00

Το δράμα της Vergara: «Έχω το στήθος των stripper, είναι πολύ μεγάλο!» (φωτό)

Πολύ στενοχωριέται η Sofia Vergara, που έχει το στήθος stripper…

Δημοσίευση 22:00’

Πολύ στενοχωριέται η Sofia Vergara, που έχει το στήθος stripper…

Πολύ στενοχωριέται η Sofia Vergara, που έχει το στήθος stripper

«Δυσκολεύομαι πολύ μέσα στα φορέματα μου», αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “The Edit” και θέλει να κάνει επέμβαση για να μικρύνει το στήθος της.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο red carpet (μαζί με τον σύζυγό της πια Joe Manganiello) γίνονται πάντα αντικείμενο συζήτησης, όπως και το αποκαλυπτικό ντεκολτέ που έχουν τα φορέματά της. Η ίδια εξομολογείται: «Έχω το στήθος των stripper. Είναι πολύ μεγάλο το στήθος μου και επειδή είναι αληθινό με δυσκολεύει πολλές φορές στο να μπει σωστά σε ένα φόρεμα και να κρατηθεί εκεί. Ο κόσμος πολλές φορές θα λέει ότι φοράω το ίδιο στυλ ρούχων στο κόκκινο χαλί, αλλά επειδή ξέρω το σώμα μου, αυτή είναι η πιο ασφαλής λύση για εμένα».

Το… δράμα της διεθνούς φήμης ηθοποιού δεν περιγράφεται: «Αιμορραγώ μες στα φορέματα μου στο τέλος κάθε μεγάλης διοργάνωσης. Σε 10 χρόνια νομίζω πως θα κάνω τη μείωση στήθους. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να το αποφύγω, γιατί θα αρχίσω να έχω και πόνους στην πλάτη από το βάρος. Θέλω να μικρύνω αρκετά το στήθος μου» αποκάλυψε…

Βρε Sofia! Άλλες κάνουν «αμάν» για να αποκτήσουν τέτοιο στήθος! Οι άνδρες σίγουρα συμπάσχουν μαζί σου…


σχετικα αρθρα