current views are: 14

8 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση22:00

Αντζελίνα Ματαλιωτάκη: Η Ελληνίδα Angelina Jolie! (φωτό)

Δικαίως αποκαλούν την εκρηκτική Αντζελίνα Ματαλιωτάκη ως Ελληνίδα Angelina Jolie, αφού λόγω της οµορφιάς της αλλά και των τέλειων αναλογιών της έχει καταφέρει να γίνει περιζήτητη στον κόσµο του µόντελινγκ.

Δημοσίευση 22:00’

Δικαίως αποκαλούν την εκρηκτική Αντζελίνα Ματαλιωτάκη ως Ελληνίδα Angelina Jolie, αφού λόγω της οµορφιάς της αλλά και των τέλειων αναλογιών της έχει καταφέρει να γίνει περιζήτητη στον κόσµο του µόντελινγκ.

Δικαίως αποκαλούν την εκρηκτική Αντζελίνα Ματαλιωτάκη ως Ελληνίδα Αντζελίνα Τζολί, αφού λόγω της οµορφιάς της αλλά και των τέλειων αναλογιών της έχει καταφέρει να γίνει περιζήτητη στον κόσµο του µόντελινγκ.

Το όνειρό της, όµως, η οποία έχει πάρει και το πτυχίο της ως διατροφολόγος-διαιτολόγος, είναι µία λαµπρή καριέρα στον χώρο της υποκριτικής.

Σε αυτή την κατεύθυνση, αν και δειλά, έχει κάνει τα πρώτα της βήµατα. Το ντεµπούτο στη µικρή οθόνη έγινε το 2010 στην εκποµπή «Οι κηπουροί του Mega», όπου άρχισε να φλερτάρει µε τον φακό, ο οποίος τη λάτρεψε.

Λίγο καιρό αργότερα, ως κορίτσι του Θέµου Αναστασιάδη, κέρδισε τις εντυπώσεις µε την άνεσή της στο γυαλί και τη φυσική οµορφιά της. Καµία από τις δύο συνεργασίες, όµως, δεν ήταν αυτό που επιζητούσε.

Μπορεί να κέρδισε εµπειρίες σε ό,τι αφορά την τηλεόραση, όµως αυτή που την έφερε πολύ κοντά στο όνειρό της ήταν η συνεργασία της µε τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «Καλές δουλειές» του ΑΝΤ1, σύμφωνα με τη real.

Όταν, πλέον, πέρυσι στις αρχές της σεζόν την είδαµε ως Γιολάντα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στην πολύ επιτυχηµένη σειρά «Εθνική Ελλάδος», πειστήκαµε όλοι πως η Αγγελίνα έχει έρθει για να µείνει. «Λατρεύω την υποκριτική. Πάντα ήθελα να ασχοληθώ» έχει παραδεχθεί η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της στην Real: «Ωστόσο, διάφορες συγκυρίες και καταστάσεις µε οδήγησαν αλλού. Είµαι όµως πολύ χαρούµενη για τις µέχρι τώρα συνεργασίες µου. Πραγµατικά τον ρόλο της Γιολάντας στην “Εθνική Ελλάδος” τον αγάπησα πολύ. ∆εν τολµώ να δηλώσω ακόµα ηθοποιός, αλλά η υποκριτική είναι στον πυρήνα των φιλοδοξιών µου. Έχω παρακολουθήσει κάποια µαθήµατα και συνεχίζω τα σεµινάρια. Νιώθω πολύ τυχερή για τις µέχρι τώρα συνεργασίες µου γιατί βρέθηκα κοντά σε πολύ σπουδαίους ανθρώπους».

 Μία τόσο όµορφη γυναίκα γίνεται να είναι µόνη στην προσωπική της ζωή; Η ίδια παραδέχεται πως αυτόν τον καιρό είναι πολύ καλά στα προσωπικά της, ενώ σπεύδει να διαψεύσει τη φήµη που κυκλοφορούσε πριν από λίγο καιρό και την ήθελε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας µε τον πρώην επικοινωνιολόγο του ΣΥΡΙΖΑ ∆ηµήτρη Τζιώτη. «Τα συγκεκριµένα δηµοσιεύµατα είναι αναληθή και ανυπόστατα», τονίζει η ίδια και προσθέτει: «Σε ό,τι αφορά την προσωπική µου ζωή, διανύω µία από τις καλύτερες περιόδους. Είµαι πολύ καλά. Και θα χρησιµοποιήσω ένα γνωµικό του Ινδού φιλόσοφου Οσσο πως “όταν σου συµβαίνει κάτι καλό, είναι σοφό να µη µιλήσεις για αυτό αλλά να το προστατεύσεις”».

 

 

#paradise is definitely a place in #greece

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Angelina Mataliotaki (@angelinamataliotaki) στις

 

#water#river#swimsuit

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Angelina Mataliotaki (@angelinamataliotaki) στις


σχετικα αρθρα