current views are: 11

16 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση13:02

Βραβεία Grammy: Οι κερδισμένοι, η απουσία της Rihanna, η ατυχία της Adele και οι σπάνιες παρουσίες! (φωτό+video)

Βραβεία Grammy: Οι κερδισμένοι, η απουσία της Rihanna, η ατυχία της Adele και οι σπάνιες παρουσίες! (φωτό+video)

Δημοσίευση 13:02’

Βραβεία Grammy: Οι κερδισμένοι, η απουσία της Rihanna, η ατυχία της Adele και οι σπάνιες παρουσίες! (φωτό+video)

Με το «Out of the Woods» της πανέμορφης Taylor Swift έγινε η έναρξη των 58ων Βραβείων Grammy στο Λος Άντζελες.

H Lady Gaga, όπως μας ενημέρωσε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε από τα παρασκήνια αφιερώσει με δάκρυα στα μάτια την εμφάνισή της αυτή στον βρετανό καλλιτέχνη, David Bowie, στον οποίο έκανε και μουσικό αφιέρωμα.

Ακόμη όμως και στις μεγάλες διοργανώσεις συμβαίνουν ατυχίες, όπως έλαχε και στην Adele, η εμφάνιση της οποίας ήταν απογοητευτική, καθώς εντοπίστηκαν σοβαρά τεχνικά προβλήματα. Η ίδια λίγο αργότερα η ίδια έγραψε στο Twitter: «Τα μικρόφωνα από το πιάνο έπεσαν στα πλήκτρα και ακούστηκε αυτός ο ήχος…» έγραψε και συνέχισε: «Συμβαίνουν και ατυχίες».

Ο Βρετανός τραγουδοποιός Ed Sheeran, ήταν κι εκείνος που κέρδισε βραβείο Grammy για Τραγούδι της Χρονιάς με το “Thinking Out Loud”, τραγούδι που προκάλεσε έκπληξη για την απήχηση που είχε στο διαδίκτυο.

Το Grammy για καλύτερο pop album πήγε στην Taylor Swift για το 1989, για Καλύτερο Χορευτικό Κομμάτι στους Skrillex and Diplo με τον Justin Bieber για το “Where Are U Now” (το ντουέτο κέρδισε και για το Καλύτερο Χορευτικό/Ηλεκτρονικό Άλμπουμ με το Skrillex and Diplo Present Jack U) ενώ άλλες βραβεύσεις συμπεριελάμβαναν το Καλύτερο Παραδοσιακό Φωνητικό Άλμπουμ pop “The Silver Lining: The Songs of Jerome Kern.

Τα βραβεία για Καλύτερο rock Τραγούδι και Καλύτερο rock Άλμπουμ τα κέρδισαν το “Don’t Wanna Fight” των Alabama Shakes και το “Drones” των Muse, αντίστοιχα.

Η Rhianna ακύρωσε την παράστασή της την τελευταία στιγμή, απογοητεύοντας τους θαυμαστές της στον ιστότοπο Twitter που περίμεναν να την δουν. Σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της στον διαδικτυακό ιστότοπο TMZ, η τραγουδίστρια έχει βρογχίτιδα και ακολούθησε τη συμβουλή του γιατρού της.

Ο Chris Stapleton απέσπασε το βραβείο για Άλμπουμ της Χρονιάς σε country για το Traveller, μαζί με το βραβείο για καλύτερη ατομική εκτέλεση country.

Ο John Legend καθοδήγησε μια ομάδα τραγουδιστών να τιμήσουν τον βετεράνο της R&B Lionel Richie, ο οποίος, αφού άκουσε μια επιλογή των τραγουδιών του, ανέβηκε στη σκηνή να τραγουδήσει μαζί τους το “All Night Long”.

 

We just won a Grammy for the Bad Blood music video and we are NOT OK. @selenagomez

A video posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

The world loves you David.

A video posted by Lady Gaga (@ladygaga) on


σχετικα αρθρα