current views are: 34

23 Φεβρουαρίου 2016
Δημοσίευση10:33

Αυτή είναι η πρώτη δημόσια της Άντας Παπανδρέου μετά το διαζύγιο (φωτό)

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Victor Victoria» στο Πάνθεον Theater συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του newpost.gr την Άντα Παπανδρέου.

Δημοσίευση 10:33’

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Victor Victoria» στο Πάνθεον Theater συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του newpost.gr την Άντα Παπανδρέου.

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Victor Victoria» στο Πάνθεον Theater συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του newpost.gr την Άντα Παπανδρέου (Παπαπάνου) μαζί με τον καλό της φίλο, τον σκηνογράφο, Μανόλη Παντελιδάκη.

Η Άντα ήταν αρκετά αλλαγμένη, πολύ πιο casual από όσο την έχουμε συνηθίσει, με μακρύ καρέ μαλλί κι ελάχιστο μακιγιάζ, ενώ τα γυαλιά μυωπίας πρέπει να πούμε ότι της πρόσθεταν διαφορετικό αέρα.

Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου έκανε μια νέα αρχή στη, ύστερα από 26 ολόκληρα χρόνια! Ύστερα από μια ζωή δηλαδή… Αυτό όμως, παρόλο που τα δημοσιεύματα ήθελαν να επικρατεί ένα πολύ βαρύ κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι, δε φαίνεται να την έχει πτοήσει πολύ.

Η Άντα δείχνει να έχει ξαναβρεί τους ρυθμούς της και να της αρέσει αρκετά η νέα της γειτονιά, το Κολωνάκι, αφού όπως ακούγεται, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού έφυγε από το σπίτι όπου έμεναν στο Καστρί αφήνοντάς το σε εκείνον και πλέον μένει σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο.

Όσο για την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Παπανδρέου, την 26χρονη Μαργαρίτα – Έλενα, αφού σπούδασε στο Λονδίνο Βιολογία, έκανε το διδακτορικό της στο ΙΤΕ, με αντικείμενο τη Μοριακή Βιολογία, συνεχίζει τώρα ως ερευνητική φοιτήτρια στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας του Πανεπιστημίου Κρήτης και δίνει καθημερινά το “παρών” στο Ίδρυμα Παπανδρέου, στην οδό Πειραιώς, όπου μαζί με εθελοντές συμμετέχουν στο νέο επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού. Η Μαργαρίτα είναι συνέχεια στο πλευρό της μητέρας της, Άντας Παπανδρέου (Παπαπάνου) και τη στηρίζει πολύ.

ΦΩΤΟ: PANORAMAPRESS


σχετικα αρθρα