current views are: 16

1 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση16:01

Παντελίδης – Ο Ρήγος περιγράφει το τελευταίο βράδυ του: «Ήταν στεναχωρημένος» (video)

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος ήταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη λίγες ώρες πριν χάσει τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα στη Βουλιαγμένης.

Δημοσίευση 16:01’

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος ήταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη λίγες ώρες πριν χάσει τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα στη Βουλιαγμένης.

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος ήταν μαζί με τον Παντελή Παντελίδη λίγες ώρες πριν χάσει τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα στη Βουλιαγμένης.

Ο χορογράφος ήταν εκείνος, που έστηνε τους τραγουδιστές και το χορευτικό τους, γι’ αυτό και έκανε πρόβα μαζί του το τελευταίο βράδυ του…  Ο ίδιος περιέγραψε στον Θέμο Αναστασιάδη: «Ο Παντελής ήταν ένας άνθρωπος με πάρα πολύ χιούμορ, πάρα πολύ έξυπνος και πάρα πολύ παράξενος -εννοώ ότι από τη μία ήταν κλειστός και μελαγχολικός, αλλά ταυτόχρονα ήταν χαρούμενος και ευτυχισμένος με αυτό που είχε συμβεί. Τον αγαπούσα. Είχε μια αυθεντικότητα τρομακτική. Είχε πάρα πολύ χιούμορ και έκανε συνέχεια πλάκα με τον εαυτό του».

Όσο για το πώς αισθανόταν, που τον κατέκριναν για έναν στίχο, που αναφερόταν στα Κατεχόμενα, για τον οποίο ποτέ δεν είχε πρόθεση να βλάψει κανέναν; «Είναι σοκαριστικό αυτό που συνέβη. Το προηγούμενο βράδυ κάναμε πρόβες. Με κορόιδευε. Του έλεγα “θα μπεις από εδώ” και μου έλεγε “χωράω”; Ανέτρεπε συνέχεια την εικόνα του. Δεν μπορούσες να τον πιάσεις από πουθενά. Ήταν δύσκολα. Ήταν στεναχωρημένος. Τον είχε πειράξει πολύ που του έλεγαν “δεν είσαι πατριώτης” σε συνδυασμό με το ότι δεν υπήρχε γι’ αυτόν καμία αρνητική πρόθεση πάνω σε αυτό το πράγμα».