current views are: 15

2 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση19:30

«Βίκτωρ – Βικτώρια»: Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Όλη η σόουμπιζ στην επίσημη!

Κυριολεκτικά, όλη η σόουμπιζ βρέθηκε στις πρώτες θέσεις και χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα στο σκηνοθέτη Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, αλλά και στο λαμπερό καστ των ηθοποιών, στην επίσημη πρεμιέρα του Βίκτωρ – Βικτώρια.

Δημοσίευση 19:30’

Κυριολεκτικά, όλη η σόουμπιζ βρέθηκε στις πρώτες θέσεις και χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα στο σκηνοθέτη Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, αλλά και στο λαμπερό καστ των ηθοποιών, στην επίσημη πρεμιέρα του Βίκτωρ – Βικτώρια.

Κυριολεκτικά, όλη η σόουμπιζ βρέθηκε στις πρώτες θέσεις και χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα στο σκηνοθέτη Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, αλλά και στο λαμπερό καστ των ηθοποιών, στην επίσημη πρεμιέρα του Βίκτωρ – Βικτώρια.

Η Εβελίνα Παπούλια ήρθε στο Πάνθεον με τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Γιάννη Στάνκογλου και την Θεοδώρα Τζήμου σε μια από τις πιο πολυαναμενόμενες παραγωγές της φετινής χρονιάς και το βράδυ της Τρίτης έκανε επίσημη πρεμιέρα.

Η ηθοποιός έκοψε τα μαλλιά της κοντά, φόρεσε κουστούμι και μεταμορφώθηκε ολοκληρωτικά για το ρόλο της στο μιούζικαλ Βίκτωρ – Βικτώρια!

Η ιστορία της πάμφτωχης σοπράνο Βικτώρια Γκραντ που μεταμφιέζεται σε ομοφυλόφιλο άντρα και θριαμβεύει στα μεγάλα κλαμπ του μεσοπολεμικού Παρισιού ως κόμης Βίκτωρ Γκραζίσκι μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή και συναρπάζει.

Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους ήταν: ο Σάκης Ρουβάς, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Μανούσος Μανουσάκης, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η φωτογράφος Calliope, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Όλγα Γεροβασίλη, Δημήτρης Λιγνάδης, Αγγελική Νικολούλη, Νόνη Δούνια, Μαρί Κυριακού, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Μάγδα Πένσου με Δημήτρη Αποστόλου, ο σχεδιαστής, Νίκος Αποστολόπουλος, Αντώνης Νικοπολίδης με σύζυγο, Νίκη Σερέτη, Θάνος Καληώρας με σύντροφο, Ελευθερία Ελευθερίου, Φώτης Σεργουλόπουλος, Εύα Νάθενα, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Μίμης Πλέσσας με Λουκίλα Καρρέρ, Μιχάλης Ζαμπίδης, Τζένη Μπαλατσινού, Ναταλία Δραγούμη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, Κατερίνα Γκαγκάκη, Κατερίνα Στανίση, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Παπαμιχαήλ, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Λήδα Ματσάγγου, Βίκυ Βολιώτη, Ματθίλδη Μαγγίρα και πολλοί ακόμη.

 

Λίγα λόγια για το έργο:

Στο Παρίσι του μεσοπολέμου, η Βικτώρια Γκραντ, μια σοπράνο με οικονομικά προβλήματα προκειμένου να βρει δουλειά ως τραγουδίστρια, αναγκάζεται να μεταμορφωθεί σε άνδρα, ύστερα από υπόδειξη του ιμπρεσάριου Τόντι. Σύντομα θα γίνει διάσημη ως Βίκτωρ, μέχρι τη στιγμή που ο έρωτας θα μπει στη ζωή της με το πρόσωπο ενός Αμερικανού γκάνγκστερ.

Στον κινηματογράφο έγινε διάσημο από την ερμηνεία της Τζούλι Άντριους κερδίζοντας μια υποψηφιότητα στα Βραβεία Τόνι και βασίστηκε στην ομώνυμη ταινία του 1982, ενώ στο ελληνικό κοινό μας συστήθηκε από την Αλίκη Βουγιουκλάκη το 1983 με την ίδια, τον Βλάσση Μπονάτσο και τον Ηλία Λογοθέτη.


σχετικα αρθρα