current views are: 13

16 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση13:00

Μενεγάκη – Τι ετοιμάζει μετά τις ΗΠΑ – Η εμπειρία της από το ταξίδι και η Βαρντάλος (video+φωτό)

Τρεις μήνες μόλις έμειναν για το καλοκαίρι και η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει από τώρα τις διακοπές της στο ησυχαστήριό της.

Δημοσίευση 13:00’

Τρεις μήνες μόλις έμειναν για το καλοκαίρι και η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει από τώρα τις διακοπές της στο ησυχαστήριό της.

Τρεις μήνες μόλις έμειναν για το καλοκαίρι και η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει από τώρα τις διακοπές της στο ησυχαστήριό της, το… Μαρινοχώρι, όπως ή ίδια αποκαλεί τα Άχλα της Άνδρου. Εκεί όπου γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της σύζυγο, αλλά και το μέρος όπου βαφτίστηκε η μικρή της κόρη, Μαρίνα!

Η παρουσιάστρια του Alpha εθεάθη σε parking σκαφών μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Πριν ταξιδέψει για την Αμερική η Ελένη Μενεγάκη επισκέφθηκε με τον Μάκη το πάρκινγκ σκαφών της οικογένειας του Βαγγέλη Ταρασιάδη στο Λαύριο και παρέμειναν στον χώρο περίπου τρεις ώρες.

Το ζευγάρι, όπως είναι γνωστό λατρεύει τη θάλασσα και κάθε καλοκαίρι κάνει εξορμήσεις εν πλω με το φουσκωτό σκάφος της Ελένης «Λάουρα». «Δεν αποκλείεται να ετοιμάζονται να αγοράσουν νέο, μεγαλύτερο σκάφος» προσθέτει η πηγή στο περιοδικό, Μάλιστα, αναμένεται μέσα στο Μάρτη να ταξιδέψουν στον επίγειο παράδεισό τους, την Άνδρο.

Στη σημερινή της εκπομπή μίλησε και για την εμπειρία της από τη συνάντησή της με τη Νία Βαρντάλος. Δείτε στα παρακάτω βίντεο την παρουσιάστρια να μοιράζεται με τους τηλεθεατές τις εντυπώσεις της από το μακρινό ταξίδι, που έκανε με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, αλλά και απόσπασμα από τη συνέντευξη που έκανε στην Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό… 

Οι παρακάτω φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη είναι από ψώνια της, λίγο πριν “πετάξει” για ΗΠΑ, αλλά και από πλυντήριο αυτοκινήτων, όπου είχε πάει να πλύνει το μικρό της ΙΧ.

ΦΩΤΟ: PANORAMAPRESS


σχετικα αρθρα