current views are: 14

18 Μαρτίου 2016
Δημοσίευση20:20

Demy: «Έχω ένα κακό και είναι τεράστιο λάθος»

Η Demy μιλά για τον εαυτό της, κάνει την κριτική της και αποκαλύπτει…

Δημοσίευση 20:20’

Η Demy μιλά για τον εαυτό της, κάνει την κριτική της και αποκαλύπτει…

Η Demy μιλά για τον εαυτό της, κάνει την κριτική της και αποκαλύπτει…

Η τραγουδίστρια μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από όσα είπε…

Για την αποδοχή:

Έχω ένα κακό. Ότι θέλω να έχω την αποδοχή όλων, κάτι που είναι τεράστιο λάθος.

και συνέχισε: “Προσπαθώ να κάνω πολλά διαφορετικά πράγματα γιατί αυτό με εκφράζει. Θέλω να δείχνω ότι μπορώ να κάνω ένα καθαρά ποπ τραγούδι, αλλά μετά να λέω στο καμπαρέ jazz τραγούδια και να κάνω και θέατρο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι θα αρέσει σε όλους.»

Για την έκθεση της προσωπικής της ζωής: «Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο, ήταν κάτι πολύ απότομο, κάτι που δεν γνώριζα. Ήμουν έφηβη και δεν παρακολουθούσα ποιος  βγαίνει με ποιον. Και ξαφνικά βρέθηκα να γνωρίζω τον κόσμο των περιοδικών και των παπαράτσι και να βλέπω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτό. Καμιά φορά τσαντιζόμουν και λίγο μπορεί να προκαλούσε στη σχέση μου στην αρχή κάποια θεματάκια. Μετά το συνήθισα.»

Για τις σχέσεις της: «Τον τελευταίο χρόνο που είμαι μόνη μου δεν μου έχει λείψει ιδιαίτερα μια σχέση. Είμαι χωρίς σχέση αυτό είναι το μόνο σίγουρο, δεν σημαίνει ότι δεν έχω συναναστραφεί με αγόρια. Αλλά δεν είμαι έτοιμη για σχέση ακόμα γιατί ήμουν πολλά χρόνια σε σχέση. Επίσης, άρχισα να τα ψάχνω μετά το χωρισμό μου, τελικά τι μας ταιριάζει, αν η σχέση ταιριάζει στη φύση μας. Οι πολλοί χωρισμοί, τα πολλά διαζύγια, οι πολλοί άνθρωποι που απατούν τους συντρόφους τους δείχνουν ότι ίσως κάτι άλλο είναι ο προορισμός μας και όχι η δέσμευση.»


σχετικα αρθρα