current views are: 14

12 Απριλίου 2016
Δημοσίευση10:00

X – Factor: Το κορίτσι με το μουστάκι, που λάτρεψαν και οι 4 κριτές! (video)

Είναι η Νωαίνα! Το κορίτσι με το μουστάκι από το “X – Factor” (ΣΚΑΪ).

Δημοσίευση 10:00’

Είναι η Νωαίνα! Το κορίτσι με το μουστάκι από το “X – Factor” (ΣΚΑΪ).

Είναι η Νωαίνα! Το κορίτσι με το μουστάκι από το “X – Factor” (ΣΚΑΪ).

Το όνομά της βγήκε από τα έγκατα του Άδη, ζει στο Λονδίνο τα τελευταία 10 χρόνια, αλλά κυρίως ζει στο φεγγάρι και στον Άδη. Έχει κάνει διάφορα πράγματα όσον αφορά στη μουσική, έχει πάει σε διάφορους διαγωνισμούς σύνθεσης τραγουδιού, έχει βγάλει cd και ασχολείται με σωματικό θέατρο, σκηνοθεσία, σκηνογραφία και τραγούδι!

Την πιθανή της νίκη στο X – Factor θα ήθελε να την αφιερώσει στον εαυτό της.

Η Κύπρια Νωαίνα βγήκε στο ζωντανό κοινό και τους 4 κριτές με μια κιθάρα και ένα μουστάκι ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της. Αφού εξήγησε ότι το όνομά της είναι αναγραμματισμός του Ιωάννα και δημιουργήθηκε το 2007 σε μια παγερή νύχτα στο Μπράιτον, στην Αγγλία, αποκάλυψε και τον λόγο, που ζωγράφισε αυτό το μουστάκι.

Πέθανε ο πατέρας μου πριν από έναν μήνα και τώρα φοράω εγώ τα παντελόνια και για τους δυο και τον έχω φέρει μαζί μου με τον τρόπο, που εγώ ξέρω να το κάνω. Που είναι μέσα από αυτό όλο

είπε συγκινημένη και προσπαθώντας να κρατήσει τα δάκρυά της.

Η Νωαίνα τραγούδησε το “Back to Black” και πραγματικά άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα! Όχι μόνο το κοινό, που σηκώθηκε όρθιο, αλλά και τους τέσσερις κριτές από την επιτροπή, οι οποίοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να τη διεκδικήσουν από την αρχή και να τσακώνονται σχεδόν μεταξύ τους!

Αυτό το κορίτσι, ναι, ήταν έκπληξη. Πραγματική καλλιτέχνης με όλες τις ιδιαιτερότητες, που «πρέπει» να έχει…

Είσαι καλλιτεχνάρα μεγάλη ε; 

της είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Μου άρεσαν τα πάντα! 

είπε η Τάμτα

Ιωάννα ήσουν καταπληκτική. βέβαια η προσωπικότητά σου είναι ιδιαίτερη. Φαίνεται ότι τολμάς πράγματα, φαίνεται από την παρουσία σου, από το μουστάκι, από τον τρόπο, που κουβαλάς μέσα σοπυ την απώλειά σου, που το βρίσκω πολύ αξιοπρεπές και πολύ καλλιτεχνικό. Μου άρεσες πάρα πολύ.

είπε η Πέγκυ Ζήνα

Ιωάννα είσαι ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα και χαίρομαι πολύ που θα δουλέψουμε μαζί

είπε τέλος ο Γιώργος Θεοφάνους.