current views are: 9

20 Απριλίου 2016
Δημοσίευση11:03

Make-A-Wish: Ντυθείτε στα μπλε και περπατήστε με τη Φαίη Σκορδά

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος), φέτος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και συμπληρώνει τα 20 χρόνια

Δημοσίευση 11:03’

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος), φέτος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και συμπληρώνει τα 20 χρόνια

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος), φέτος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και συμπληρώνει τα 20 χρόνια από την πραγματοποίηση της πρώτης Ευχής, που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα. 

Για τον λόγο αυτό, την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, στις 19:00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί ένας μαγικός, «μπλε» περίπατος στο κέντρο της Αθήνας, ξεκινώντας από τον σταθμό ΗΣΑΠ στο ΘΗΣΕΙΟ και καταλήγοντας στην ΠΥΛΗ ΑΔΡΙΑΝΟΥ, η οποία θα φωταγωγηθεί με μπλε χρώμα και τότε θα σημάνει ο τερματισμός του περιπάτου.

 

Στη διαδρομή του περιπάτου, θα συναντήσουμε μουσικές και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Μαζί μας θα περπατήσει και η πρέσβειρα του οργανισμού μας για το 2016, κυρία Φαίη Σκορδά.

Παράλληλα, περίπατος θα πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 23 Απριλίου 2016, ξεκινώντας από το Μέγαρο Μουσικής και τερματίζοντας στις Ομπρέλες Ζογγολόπουλου.

Μικροί και μεγάλοι λοιπόν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, φοράμε κάτι μπλε και περπατάμε για καλό σκοπό.

 

Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε 1.500 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!   

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας στη Ελλάδα, επικοινωνήστε μαζί μας:

Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Καραϊσκάκη 23 & Λ. Βουλιαγμένης, 16675, Γλυφάδα

Τηλ. 210-9637660 & 7, [email protected]


σχετικα αρθρα