current views are: 11

15 Μαΐου 2016
Δημοσίευση16:00

Eurovision 2016: Η βαθμολογία της Κύπρου

Η Κύπρος με το “Alter Ego” της δεν κατάφερε να μπει στην δεκάδα.

Δημοσίευση 16:00’

Η Κύπρος με το “Alter Ego” της δεν κατάφερε να μπει στην δεκάδα.

Η Κύπρος με το “Alter Ego” της δεν κατάφερε να μπει στην δεκάδα.

Μετά από αρκετά χρόνια αποκλεισμών, το νησί της Αφροδίτης κατάφερε τελικά να περάσει στον τελικό και αυτή φορά με πολλές προοπτικές καθώς το δυναμικό ροκ τραγούδι “Alter Ego” έχει ήδη αγαπηθεί από τους Eurofans.

Οι Minus One που εκπροσώπησαν τη Μεγαλόνησο είχε κερδίσει με την ερμηνεία και τη σκηνική του παρουσία. Η Κύπρος με το “Alter Ego” της βρέθηκε στην 21η θέση.

Με πολλές ελπίδες για μία πολύ καλή θέση στον ημιτελικό και στον τελικό, ξεκίνησαν το ταξίδι τους οι Minus One, το συγκρότημα που τα… σπάει πάνω στη σκηνή της Στοκχόλμης.

Τα μέλη του συγκροτήματος Francois Micheletto, Κωνσταντίνος Αμερικάνος, Χάρης Πάρη, Αντώνης Λοϊζίδης και Κρις J. που και πέρυσι είχαν καταθέσει τραγούδι για τη Eurovision με το τραγούδι “Shine” στον διαγωνισμό επιλογής τραγουδιού που θα εκπροσωπούσε την Κύπρο τελικά ήρθαν τρίτοι (πρώτοι από την κριτή επιτροπή).

Όσο για την εμφάνισή τους, με το μαύρο χρώμα και πολλά gothic στοιχεία να επικρατούν στη σκηνή όπως και πολλά κάγκελα αλλά και τη βραχνή και με πολλές δυνατότητες φωνή του ερμηνευτή, οι Κύπριοι εκπρόσωποι κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και στον τελικό όπως και στον πρώτο ημιτελικό.

Δείτε τη συμμετοχή τους!


σχετικα αρθρα