current views are: 28

20 Μαΐου 2016
Δημοσίευση11:10

Παντελίδης: Έχασε 34.000 ευρώ στην τσόχα, λίγο πριν το… τέλος!

Έχασε 25.000 ευρώ ενώ χρεώθηκε άλλες 9.000 αναφέρει κείμενο

Δημοσίευση 11:10’

Έχασε 25.000 ευρώ ενώ χρεώθηκε άλλες 9.000 αναφέρει κείμενο

Έχασε στον τζόγο 25.000 ευρώ ενώ χρεώθηκε άλλες 9.000 αναφέρει κείμενο, το οποίο οικειοποιήθηκε και η μητέρα του, Αθηνά Παντελίδη, και κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Μετά τις φωτογραφίες από το σπίτι που βρέθηκε να παίζει χαρτιά και ήταν και οι δυο κοπέλες λίγο πριν το θανατηφόρο τροχαίο, δημοσιεύματα αναφέρουν πως εκείνο το βράδυ έχασε σύνολο 34.000 ευρώ.

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη δημοσίευσε ένα αινιγματικό post στο Facebook, όπου αφήνονται αιχμές για την χαρτοπαιχτική λέσχη.

Συγκεκριμένα κοινοποίησε δύο φωτογραφίες με μακροσκελή κείμενα για την υπόθεση του γιού της, από το προφίλ του “Νίκου Μεταξά”.

Ένα απόσπασμα από όλα αυτά είναι το εξής:

Να πω δυο λόγια για το … «φιλικό» αυτό σπίτι και τις φωτογραφίες από αυτό. Καταρχήν όπως ακούστηκε αν είναι αλήθεια ο Παντελής έμεινε μ΄ένα πενηντάρι στην τσέπη και ότι έχασε πάνω από 25.000 € και στο τέλος όπως είπαν βγήκε και χρεωμένος από πάνω με 9.000€ (αν αληθεύουν όλα αυτά) το σπίτι αυτό δεν λέγεται «φιλικό» αλλά «πολύ εχθρικό». Γιατί στα φιλικά σπίτια αν παίξουν χαρτιά ή δεν θα παίξουν με χρήματα, ή θα παίξουν το πολύ τις πίτσες και τις μπύρες στην παρέα. Από τις φωτογραφίες φαίνεται καθαρά ότι δεν είναι ένα οποιοδήποτε σπίτι που μια φιλική παρέα παίζει χαρτιά, αλλά εδώ βλέπουμε ένα επαγγελματικό τραπέζι χαρτοπαιξίας όπου η πράσινη τσόχα είναι περασμένη μέσα στο έπιπλο του τραπεζιού, ενώ στα σπίτι το πολύ πολύ να ρίχνουμε κανένα πράσινο τραπεζομάντηλο από πάνω σε κάποιο τραπέζι φαγητού για να μπαίνουμε στο κλίμα.


σχετικα αρθρα