current views are: 11

29 Μαΐου 2016
Δημοσίευση06:00

Heard: «Ο Depp άρπαξε το κινητό μου και το πέταξε με δύναμη στο πρόσωπό μου» – φωτό ντοκουμέντα!

Με μώλωπες εμφανίστηκε η Amber Heard στο δικαστήριο!

Δημοσίευση 06:00’

Με μώλωπες εμφανίστηκε η Amber Heard στο δικαστήριο!

Με μώλωπες εμφανίστηκε η Amber Heard στο δικαστήριο!

Η δικαστική διαμάχη που μόλις ξεκίνησε ανάμεσα στους δύο εν διαστάσει συζύγους θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον, καθώς η ηθοποιός κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου, μετά από μόλις 15 μήνες γάμου, με σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπο…

Οι νέες φωτογραφίες που βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας, πραγματικά σοκάρουν καθώς κανένας δεν γνώριζε τι πραγματικά συνέβαινε ανάμεσα στο ζευγάρι.

Φοβόμουν πως η ζωή μου είναι σε κίνδυνο

δήλωσε η Amber Heard στην κατάθεσή της, αφού υποστήριξε πως ο Johnny Depp της πέταξε ένα κινητό iPhone στο πρόσωπο, αφήνοντάς τη μελανιασμένη στο μάγουλο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

Η Ηeard υποστηρίζει πως το γεγονός έγινε το περασμένο Σάββατο, και παρόλο που ο Depp της πρότεινε να της δώσει χρήματα για να μη μιλήσει, εκείνη δεν δέχτηκε και υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου, ενώ λίγες ώρες μετά κατέθεσε και τις φωτογραφίες – αποδεικτικά ότι έχει υπάρξει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Στην κατάθεσή της επίσης η Heard σημειώνει πως αυτή δεν ήτα η πρώτη φορά που βιώνει κάτι τέτοιο, αφού ο Depp της είχε επιτεθεί λεκτικά και σωματικά και στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους. Παρόλ’ αυτά, η αστυνομία που απάντησε στην κλήση της την ημέρα του συμβάντος και έσπευσε στο σπίτι τους, δεν βρήκε κανένα “στοιχείο εγκλήματος”.

Και εκεί που όλοι είχαν αρχίσει να υποστηρίζουν πως η νεαρή ηθοποιός είχε αρχίσει να εποφθαλμιά την περιουσία του συζύγου της και πως γι’ αυτό αποφάσισε να τελειώσει τον γάμο, τόσο σύντομα, αυτές οι νέες φωτογραφίες έρχονται να δώσουν φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την Heard, ο Depp παλεύει με προβλήματα αλκοολισμού, εθισμού στα ναρκωτικά, ενώ δε μπορεί να ελέγξει τον θυμό του:

Είναι συχνά παρανοϊκός και χάνει την ψυχραιμία του εύκολα, όταν γίνεται αυτό με τρομάζει, έχει αποδειχθεί πολλές φορές επικίνδυνος για τη ζωή μου. Η σχέση του Johnny με την πραγματικότητα εξαρτάται από το κοκτέιλ από αλκοόλ και ναρκωτικά που τον ορίζει εκείνη τη στιγμή. Έχει παραισθήσεις, πιστεύει πράγματα που τον οδηγούν στη βία. Κάνει κατάχρηση ουσιών και αυτό με κάνει να φοβάμαι για την ασφάλεια μου από εκείνον.

Κατά τη διάρκεια ενός έντονου καυγά, ο Depp άρπαξε το κινητό μου και το πέταξε με μεγάλη δύναμη στο πρόσωπό μου σαν να παίζει baseball, και με σημάδεψε στο μάγουλο και το μάτι. Στη συνέχεια με τράβηξε βίαια από τα μαλλιά, καθώς προσπαθούσα να σηκωθώ από τον καναπέ. Ο Johnny συνέχισε να μου φωνάζει, να μου τραβάει τα μαλλιά και να με χτυπάει, αρπάζοντας βίαια το πρόσωπό μου

σημειώνει η Heard στην κατάθεσή της.

0ι νέες πληροφορίες λένε πως ο διάσημος ηθοποιός προσέλαβε κορυφαίο δικηγόρο για να προστατέψει την περιουσία του. Ο δικαστής έθεσε περιοριστικά μέτρα και δεν του επιτρέπει να ξαναδεί τη Heard μέχρι την επόμενη συνάντησή τους τον Ιούνιο, ενώ επέτρεψε στην ίδια να μείνει στο σπίτι τους, αλλά δεν πήρε την πλήρη κηδεμονία του σκύλου τους. Εκπόσωπος του Depp είπε στο UsWeekly

Δεδομένης της μικρής διάρκειας του γάμου και της πρόσφατης τραγικής απώλειας της μητέρας του, ο Johny δεν θα απαντήσει σε οποιεσδήποτε ψευδείς ιστορίες, σε κουτσομπολιά, σε λανθασμένες πληροφορίες ή σε ψέμματα σχετικά με τον γάμο του. Ελπίζουμε ότι αυτός ο σύντομος γάμος θα λήξει σύντομα.

Σε άλλα νέα, ο Johnny βρίσκεται στην Πορτογαλία με το συγκρότημά του Hollywood Vampires, χωρίς να δείχνει να δείχνει επηρεασμένος απ’ όλα όσα συμβαίνουν.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες της που είδαν το φως της δημοσιότητας.


σχετικα αρθρα