current views are: 11

30 Μαΐου 2016
Δημοσίευση12:30

Καλωσόρισμα του καλοκαιριού

Με ανανεωμένη διάθεση και το νέο, εντυπωσιακό σκηνικό γύρω από τη Margi Pool

Δημοσίευση 12:30’

Με ανανεωμένη διάθεση και το νέο, εντυπωσιακό σκηνικό γύρω από τη Margi Pool

Με ανανεωμένη διάθεση και το νέο, εντυπωσιακό σκηνικό γύρω από τη Margi Pool που έκλεψε τις εντυπώσεις,το δημοφιλές Malabar υποδέχθηκε και φέτος αγαπημένους φίλους, καλωσορίζοντας την καλοκαιρινή σεζόν την Πέμπτη 26 Μαΐου.

 Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ιδιαίτερα πιάτα από τον ταλαντούχο chef Παναγιώτη Γιακαλή καθώς και μοναδικά κοκτέιλ, όλα βασισμένα σε φρέσκες πρώτες ύλες από τη φάρμα του ξενοδοχείου.

Η νέα πισίνα, σε σχέδιο του αρχιτέκτονα Γιάγκου Αγιοστρατίτη, αποτελεί το κόσμημα του ξενοδοχείου με τις αμιγώς μεσογειακές πρώτες ύλες όπως το ξύλο και το μάρμαρο σε χρώματα γήινα να συνθέτουν ένα τοπίο χαλάρωσης και απόλαυσης στην καρδιά της Βουλιαγμένης.

Ελιές, βυθισμένες ξαπλώστρες στην πισίνα και ένα αξεπέραστο deck απογειώνουν το σκηνικό. Ταυτόχρονα, η νέα πισίνα θα εγκαινιάσει και μία ολιστική εμπειρία υπηρεσιών για τον επισκέπτη με ευωδιαστές δροσερές πετσέτες από αιθέρια έλαια, smoothies από φρέσκα λαχανικά από τη Margi Farm καθώς και το πρωτοποριακό sunscreen bar σε συνεργασία με την Biotherm που θα φροντίζει για την αντηλιακή προστασία και το ασφαλές μαύρισμα με τις ενυδατικές συνθέσεις της- προτρέποντας τους επισκέπτες να βουτήξουν ξένοιαστα στο καλοκαίρι.

 Παράλληλα, οι επισκέπτες της πισίνας, εκτός από το θρεπτικό, οργανικό και νόστιμο brunch, μπορούν να απολαύσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στις 4 πολυτελείς cabanas, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν συναντήσεις, cocktail parties και αξέχαστα bachelorettes.

Μαλιστα, στο χώρο της πισίνας θα λειτουργεί καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, massage room , όπου οι έμπειροι θεραπευτές του The Margi Spa θα προσφέρουν μοναδικές θεραπείες για αναζωογόνηση και ευεξία .