current views are: 9

3 Ιουνίου 2016
Δημοσίευση09:30

Ηλίας Ψινάκης: Κατέρρευσε στο αεροδρόμιο

Κατέρρευσε ο Ηλίας Ψινάκης κατά την επιστροφή του από την Κίνα, στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι

Δημοσίευση 09:30’

Κατέρρευσε ο Ηλίας Ψινάκης κατά την επιστροφή του από την Κίνα, στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι

Κατέρρευσε ο Ηλίας Ψινάκης κατά την επιστροφή του από την Κίνα, στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, όπου περίμενε την ανταπόκρισή του για Ιταλία… Ο Δήμαρχος Μαραθώνα ταξιδεύει ανά τον κόσμο για να κάνει γνωστό το Ίδρυμα Μαραθώνα και το όραμά του!

Η αλήθεια είναι ότι λίγοι ήταν οι δήμαρχοι της περιοχής, που έχουν τρέξει τόσο πολύ για αυτόν τον Δήμο και η Ηλίας Ψινάκης το έχει πάρει πολύ σοβαρά γι’ αυτό και όλοι οι δημότες τον έχουν λατρέψει!

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, ο δήμαρχος Μαραθώνα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο ιατρείο του αεροδρομίου. Εκεί, οι γιατροί διέγνωσαν υπερκόπωση και αφυδάτωση και του συνέστησαν να νοσηλευτεί προκειμένου να γίνει καλά, όμως ο ίδιος υπέγραψε με δική του ευθύνη εξιτήριο και έφυγε.

Ο γιατρός του, Ηλίας Ανδριανάκης είπε:

Ο Ηλίας είναι απείθαρχος ασθενής και αν και θα έπρεπε να βρίσκεται στο σπίτι υπό αγωγή δύο τριών ημερών, καθισμένος ή ξαπλωμένος, εκείνος εργάζεται κανονικά.

Ο ίδιος πόσταρε και μία φωτογραφία στο instagram κάνοντας πλάκα:

Ήμουν τόσο χάλια από την Κίνα που φώναξαν τους Καραμπινιέρους….!

Ο Ηλίας Ψινάκης είναι ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Μαραθώνα και το έργο του σίγουρα είναι αναγνωρισμένο από όλους τους δημότες – και όχι μόνο!


σχετικα αρθρα