current views are: 11

27 Ιουνίου 2016
Δημοσίευση06:00

Φουρθιώτης: «Δέχθηκα απειλές! Να παρέμβει η δικαιοσύνη… Ντροπή σας! Ξεφτίλες!»

Και ποιο θα ήταν φυσικά το πρώτο θέμα στη χθεσινή εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη;

Δημοσίευση 06:00’

Και ποιο θα ήταν φυσικά το πρώτο θέμα στη χθεσινή εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη;

Και ποιο θα ήταν φυσικά το πρώτο θέμα στη χθεσινή εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη;

Μα φυσικά, η Ρούλα Κορομηλά

Ο παρουσιαστής του Epsilon απείλησε με μηνύσεις όσους κρύβονται πίσω από δημοσιεύματα χθεσινά τα οποία έκαναν λόγο για «μπηχτές» του παρουσιαστή, εναντίον της Ρούλας Κορομηλά για το θέμα της μητρότητας. Λόγω της σοβαρής αντιπαράθεσης που έχουν μεταξύ τους, κάποιοι θεώρησαν ότι τα λεγόμενα του Μένιου στην χθεσινή εκπομπή περί μητρότητας, αφορούσαν εμμέσως πλην σαφώς την παρουσιάστρια που αποχώρησε από κανάλι πρόσφατα. Κάτι που ο ίδιος ο παρουσιαστής διέψευσε κατηγορηματικά σήμερα, απειλώντας ότι θα απευθυνθεί στη δικαιοσύνη για τον αισχρό τρόπο εκείνων που έφτιαξαν από το μυαλό τους όλα τα παραπάνω.

Δέχθηκα απειλές χθες βράδυ από δημοσιεύματα κάποιων site που συνδύασαν αυτό που είπα για τη σοβαρότητα που έχει ο ρόλος μιας μητέρας και πόσο σοβαρό είναι να φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί και να το μεγαλώνεις και να μη συμβεί ότι συνέβη στον πατέρα της αδικοχαμένης ηθοποιού Γεωργίας Αποστόλου

είπε και συνέχισε: «Τα site τα συνδύασαν και είπαν ότι εγώ είπα αυτά τα πράγματα για το θέμα της μητρότητας, με το διεστραμμένο, το πρόστυχο, το ευτελές σκεπτικό της χυδαίας δημοσιογραφίας την οποία υπηρετούν για λίγα ευρώ που θα αποκτήσουν από τα κλικ με το πρόσωπό μου, φτάνει στα όρια της παράνοιας, τη χυδαιότητας αλλά και πλέον της δικαιοσύνης.

Εγώ χθες απευθύνθηκα στις τρεις κυρίες που είναι μητέρες και είπα ότι είναι θείο δώρο να μεγαλώνουν ένα παιδί και ο Θεός ξέρει, δεν κάνει λάθος όταν μία γυναίκα γίνεται μάνα. Αντίστοιχα αναφέρθηκα στον πατέρα της Γεωργίας Αποστόλου που έχασε το σημαντικότερο πλάσμα της ζωής του. Σε αυτή την εισαγωγή λοιπόν, κάποιοι διεστραμμένοι, χυδαίοι δημοσιογραφίσκοι της τελευταίας δεκάρας συνδύασαν ότι άφησα υπαινιγμούς για την κ. Ρούλα Κορομηλά. Είναι τουλάχιστον αισχρό, χυδαίο, ανήθικο, αντιεπαγγελματικό και χρίζετε ψυχιατρικής κλινικής εσείς που το γράψατε. Σε καμία περίπτωση για τον οποιοδήποτε άνθρωπο, για τέτοιο ιερό θέμα, δεν θα έμπαινα να πω κάτι τέτοιο. Ντροπή σας! Ξεφτίλες! Είστε εσείς δημοσιογράφοι ρε; Ηθικοί! Ουδέποτε από αυτή την εκπομπή χθες συνδύασαν οποιοδήποτε γεγονός με τέτοια πράγματα. Ντροπή σας!»

Καλώ αυτή τη στιγμή να παρέμβει η δικαιοσύνη. Κάνω μήνυση αυτή τη στιγμή σε όσους ανέβασαν αυτό το ευτελές άρθρο. Θα κάνω σε έναν έναν αγωγή και τα χρήματα θα τα δώσουμε στα κέντρα όπου γυναίκες προσπαθούν να φέρουν ένα παιδί στον κόσμο. Αίσχος!


σχετικα αρθρα