current views are: 12

7 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση10:00

Ραλλία Χρηστίδου για Αλέξη Τσίπρα: «Έχουμε γνωριστεί πριν γίνει πρωθυπουργός»

Στην εκπομπή «stΑΡΤ music» και τον Λάζο Μαντικό (www.artfm906.gr) μίλησε για όλους και για όλα η Ραλλία Χρηστίδου! Ακόμη και για τον Πρωθυπουργό…

Δημοσίευση 10:00’

Στην εκπομπή «stΑΡΤ music» και τον Λάζο Μαντικό (www.artfm906.gr) μίλησε για όλους και για όλα η Ραλλία Χρηστίδου! Ακόμη και για τον Πρωθυπουργό…

Στην εκπομπή «stΑΡΤ music» και τον Λάζο Μαντικό (www.artfm906.gr) μίλησε για όλους και για όλα η Ραλλία Χρηστίδου! Ακόμη και για τον Πρωθυπουργό

Ένας νέος άνθρωπος που έχει καταφέρει πολλά πράγματα και μπορεί και περισσότερα. Έχουμε γνωριστεί πριν γίνει πρωθυπουργός. (…) Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Έχουν ακουστεί διάφορα άσχημα πράγματα για τον ίδιο. Περιμένω να κάνει και άλλα.

 

Πώς είναι σήμερα σαν άνθρωπος η Ραλλία σε σχέση με το κοριτσάκι, που όλοι είχαμε γνωρίσει μέσα από το “Fame Story”;

«Έχω περάσει και από φάσεις που δεν είχα καθόλου χρήματα γιατί δεν είχα δουλειά… Είναι καλή διαχείριση να μην έχεις χρήματα πάνω σου… Δουλεύω από τα 18 μου, ότι έχω κάνει από τις σπουδές μου, μέχρι και το γυμναστήριο ήθελα να τα κάνω μόνη μου… Δεν έχω πάρει ποτέ μου διακοποδάνειο. Θα ήθελα να ξανά βιώσω την ηλικία των 20 ετών. Θα είχα χαρεί πιο πολύ τη ζωή μου. Μέχρι και πριν τρία χρόνια ήταν για εμένα κατή άγνωστο το ρίσκο. Πήρα την απόφαση ότι δεν θα φοβάμαι πια. Η φετινή μου συνεργασία με τον Γιώργο Μαργαρίτη ήταν για εμένα ένα επαγγελματικό ρίσκο!».

«Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι και ίσως το μετάνιωσα που δεν το έκανα μικρότερη. Έπρεπε να το διασκεδάσω παραπάνω. Ήμουν πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου».

 

Οικογένεια και παιδί

«Οικογένεια είναι όλοι οι άνθρωποι που σε αγαπούν για αυτό που είσαι. Δεν μένω τόσο στους δεσμούς και στις σχέσεις αίματος».

«Δεν έχω τον εγωισμό να κάνω ένα παιδί για να αφήσω κάτι δικό μου πίσω, γιατί απλά πιστεύω ότι τα παιδιά δεν ανήκουν στους γονείς τους. Δεν είναι κάτι δικό τους».

«Θεωρώ ότι για να φέρεις στον κόσμο μια νέα ζωή είναι μεγάλη ευθύνη και πρέπει να τα έχεις πάρα πολύ καλά με τον ίδιο σου τον εαυτό».

 

Ήταν ρίσκο για την ίδια η πολιτική;

«Ήξερα ότι δεν γινόταν να εκλεγώ. Δεν περίμενα ότι θα πάρει τόση έκταση η επιλογή μου αυτή. (…) Σίγουρα βοήθησε η φήμη γύρω από το όνομα μου. Εννοείται αυτό».

«Δεν το βλέπω στο μέλλον πάντως να με δείτε σε ρόλο βουλευτή. Θέλω να ασχολούμαι με ένα πράγμα και να αφοσιώνομαι εκεί, όποιο και να είναι το τίμημα. Αγαπώ τη μουσική και αυτό που κάνω!».

«Δεν γίνεται να φταίνε οι πολιτικές εξουσίες μονίμως. Κάπου κάτι λάθος κάνουμε και εμείς. Σίγουρα υποσχέθηκαν πολλά απ ότι μπόρεσαν να κάνουνε. Δεν είμαι απογοητευμένη πάντως. Θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν πολύ χειρότερα».

«Έχω φάει πολλά χαστούκια σε αυτόν τον χώρο κατ’ επανάληψη».

«Αν μου γινόταν πρόταση να φύγω στο εξωτερικό για δουλειά θα πήγαινα. Μου αρέσουν τα δύσκολα!».

«Δεν έχω εμμονές, δεν θεωρώ ότι είμαστε οι σπουδαιότεροι και οι καλύτεροι. Έχουμε κάποια πάρα πολύ καλά στοιχεία ως λαός. Αλλά και κάποια άλλα καταστροφικά που πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί να τα αλλάξουμε».

 

Fame Story + TV

«Θέλει αλλαγές η ελληνική τηλεόραση. Δεν μου αρέσει το επιφανειακό. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι αντιμετωπίζουν τον κόσμο σαν να μην έχει νοημοσύνη. Και αυτό με ενοχλεί πολύ».

«Δεν κρατάω επαφές με κανέναν συμπαίκτη μου από το «Fame Story». Αυτό εκεί μέσα ήταν πολύ δύσκολο να είσαι με τους ίδιους ανθρώπους 3,5 μήνες μέσα. Είναι δυσάρεστη ανάμνηση ο εγκλεισμός…».

«Μου άρεσε πολύ η σειρά «Εθνική Ελλάδος» (…) Νομίζω είναι ό,τι καλύτερο έχει προβληθεί στην τηλεόραση εδώ και πάρα πολλά χρόνια και μακάρι να βρεθεί τρόπος για να συνεχίσει».

 

Για το MEGA:

«Οι μόνοι που δεν φταίνε είναι οι εργαζόμενοι σε αυτές τις καταστάσεις».

 

Για τηλεοπτικές άδειες:

«Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να υπάρχει άδεια και να πληρώνονται οι υποχρεώσεις προς το δημόσιο».

 

Για Ανδρέα Μικρούτσικο:

«Δεν τον ξέρω τόσο καλά τον Ανδρέα. Είναι πάρα πολύ καλός στη δουλειά του, σε αυτό που έκανε. Είχε πάρα πολύ αμεσότητα στον κόσμο. Η επιτυχία που είχε το πρόγραμμα τότε οφείλεται σε ένα μεγάλο ποσοστό στον ίδιο».

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ:    

https://youtu.be/58t91hZGCT0