current views are: 12

12 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση12:50

Επώνυμες διακοπές στο Corfu Palace στην Κέρκυρα

Οι εραστές της Κέρκυρας θεωρούν το ιστορικό ξενοδοχείο Corfu Palace “all time classic” επιλογή

Δημοσίευση 12:50’

Οι εραστές της Κέρκυρας θεωρούν το ιστορικό ξενοδοχείο Corfu Palace “all time classic” επιλογή

Οι εραστές της Κέρκυρας θεωρούν το ιστορικό ξενοδοχείο Corfu Palace “all time classic” επιλογή και οι επώνυμοι που βρέθηκαν στο νησί δεν θα μπορούσαν παρά να το επιλέξουν απολαμβάνοντας μία υψηλών προδιαγραφών διαμονή.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην πόλη της Κέρκυρας μόλις 5 λεπτά από το γνωστό σε όλους Liston και λειτουργεί όλο το χρόνο.  Χτίστηκε το 1954 από τον γνωστό αρχιτέκτονα Σακελάριο και χαίρει μεγάλης εκτίμησης όλων των κερκυραίων, αφού αποτελεί πλέον ένα θρύλο για το νησί.

To Corfu Palace αποτελείται από 106 δωμάτια, 6 σουίτες και ένα Penthouse, όλα με θέα στη θάλασσα πάνω στον όρμο της Γαρίτσας.  Διαθέτει ένα πλήρως ανανεωμένο χώρο SPA σε συνεργασία με τα MEDIPRINOU.  H εξωτερική του πισίνα με θαλασσινό νερό, βρίσκεται σε ένα πανέμορφο κήπο που δύσκολα συναντάει κανείς σε ένα ξενοδοχείο πόλεως. 

To “Casino Corfu” βρίσκεται και πάλι στο Corfu Palace, πολλά υποσχόμενο στους επισκέπτες του.  Η κουζίνα του Corfu Palace αποτελεί επίσης σημείο αναφοράς για το  νησί.  Το εστιατόριο “Scheria” βρίσκεται στην κεντρική βεράντα του ξενοδοχείου κάτω από τα αστέρια με θέα τη θάλασσα και έχει σαγηνεύσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Έχει πολλούς φίλους που το αγαπούν και φροντίζουν να το επισκέπτονται τακτικά.  Ένας μεγάλος άρχοντας που γοητεύει με την αυτοπεποίθηση του, το Corfu Palace είναι απλά, ο απόλυτος οικοδεσπότης της Κέρκυρας!

Το ξενοδοχείο συνεργάζεται με τα MEDIΠΡΙΝΟΥ που άνοιξαν μέσα στον χώρο ένα υπερπολυτελή χώρο SPA!


σχετικα αρθρα