current views are: 15

16 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση09:00

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν είμαι killer»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δοκιμάστηκε στην πρωινή ζώνη του Alpha

Δημοσίευση 09:00’

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δοκιμάστηκε στην πρωινή ζώνη του Alpha

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δοκιμάστηκε στην πρωινή ζώνη του Alpha και κατάφερε μαζί με την ομάδα της να γίνουν η καθημερινή πρωινή συνήθεια του τηλεθεατή, σε μια εκπομπή που συνδυάζει την ενημέρωση με την ψυχαγωγία.

«Αυτή τη στιγμή με καλύπτει αυτό που κάνω, στην αναλογία που το κάνω. Θεωρώ πως η συγκεκριμένη εκπομπή τα δίνει όλα. Ενημέρωση, ψυχαγωγία και ένα όμορφο ξύπνημα για τον τηλεθεατή».

Φέτος, που έληγε το συμβόλαιο της με τον Alpha δέχτηκε προτάσεις από κανάλια. Ωστόσο, εκείνη προτίμησε να παραμείνει στο δυναμικό του σταθμού.

Είναι πολύ τιμητικό να βλέπεις πως άνθρωποι του χώρου πιστεύουν σε σένα. Από την άλλη, όταν κάνω κάτι που με εκφράζει, δεν είμαι killer, ώστε να αφήσω ένα δυνατό προϊόν για να πάρω πέντε δραχμές παραπάνω. Τα βάζω όλα στο τραπέζι και όχι μόνο το οικονομικό. Από τη στιγμή που το κανάλι μου με στηρίζει και έχω την ομάδα που θέλω, δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρω

παραδέχεται.

Η εκπομπή θα συνεχιστεί το Σεπτέμβριο με την παρούσα ομάδα.

«Αν και ακούστηκε πως θα αλλάξει η ομάδα, όταν συζήτησα με τον Αlpha για την ανανέωση του συμβολαίου μου, τόσο η δική μου επιθυμία όσο και του σταθμού ήταν να παραμείνει το ίδιο team μπροστά από τις κάμερες. Σίγουρα θα υπάρξουν ορισμένες τονωτικές ενέσεις, αλλά η σύνθεση της εκπομπής παραμένει η ίδια».