current views are: 14

29 Ιουλίου 2016
Δημοσίευση07:02

Ανθή Σαλαγκούδη: «Μ’ αρέσει να µαγειρεύω για φίλους και για τον σύντροφό µου»

Ξέρει από μαγειρική η Ανθή Σαλαγκούδη και πόσο συχνά γυμνάζεται για να διατηρεί τις αναλογίες της; 

Δημοσίευση 07:02’

Ξέρει από μαγειρική η Ανθή Σαλαγκούδη και πόσο συχνά γυμνάζεται για να διατηρεί τις αναλογίες της; 

Ξέρει από μαγειρική η Ανθή Σαλαγκούδη και πόσο συχνά γυμνάζεται για να διατηρεί τις αναλογίες της; Έχει φίλες ή νιώθει τον ανταγωνισμό από τις γυναίκες γύρω της; Η ίδια απαντά σε όλα…

Μαγειρεύεις;

∆εν µαγειρεύω συχνά, αλλά µ’ αρέσει πολύ να το κάνω. Όταν µπω στην κουζίνα, θα κάνω τα κλασικά παραδοσιακά φαγητά, τις συνταγές που µου έχουν δώσει η γιαγιά µου και η µαµά µου. Από τις αγαπηµένες µου είναι τα γεµιστά, το γιουβέτσι, το µπριάµ, το παστίτσιο. ∆εν το κάνω σε καθηµερινή βάση, αλλά µ’ αρέσει πάρα πολύ να µαγειρεύω για φίλους και για τον σύντροφό µου.

Πόσο συχνά γυµνάζεσαι;

Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή µου που µπορεί να είµαι συνεπής και να πηγαίνω τακτικά στο γυµναστήριο και υπάρχουν και άλλες περίοδοι που µπορεί να µην πατήσω καθόλου.

Πώς αντιδράς σε κοµπλιµέντα που αφορούν την εξωτερική σου εµφάνιση;

Είναι ευχάριστο και σου φτιάχνει τη διάθεση. Όταν φυσικά είναι κάτι διακριτικό και δεν είναι χυδαίο. Γενικά, πάντως, είµαι λίγο ντροπαλή ως άνθρωπος κι ας µη µου φαίνεται αρχικά όταν µε γνωρίζεις.

Λένε ότι οι όµορφες γυναίκες δεν έχουν γυναίκες φίλες…

Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Πιστεύω πάρα πολύ στη γυναικεία αλληλεγγύη. Έχω φίλες γυναίκες, τις οποίες υπεραγαπώ και θέλω να είναι δυνατές. Έχω και άντρες φίλους, λιγότερους όµως.