current views are: 13

8 Αυγούστου 2016
Δημοσίευση03:00

Σόμμερ – Παναγιωτακοπούλου: Η επανασύνδεση τους έφερε πιο κοντά από ποτέ

Μετά την μπόρα, λένε, έρχεται η ηρεμία και αυτό συνέβη για τον Κώστα Σόμμερ και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. 

Δημοσίευση 03:00’

Μετά την μπόρα, λένε, έρχεται η ηρεμία και αυτό συνέβη για τον Κώστα Σόμμερ και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. 

Μετά την μπόρα, λένε, έρχεται η ηρεμία και αυτό συνέβη για τον Κώστα Σόμμερ και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που μετά τον χωρισμό και την επανασύνδεση, βιώνουν και πάλι την απόλυτη ευτυχία.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του ηθοποιού, το ζευγάρι θέλει να κάνει προσεκτικά βήματα, αποφεύγοντας οποιαδήποτε κίνηση θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη σχέση. Όταν, μάλιστα, ο Κώστας Σόμμερ ερωτάται από στενούς του φίλους γιατί δεν ζει κάτω από την ίδια στέγη με την ηθοποιό σύντροφό του, εκείνος απαντά:

Θέλουμε όλα να γίνουν χωρίς βιασύνες… Δεν είναι όλα εύκολα όταν ξανασμίγεις. Είχαμε χωρίσει, ήμουν αλλού, ήταν και εκείνη αλλού. Και τώρα που είμαστε ξανά μαζί το πάμε σιγά-σιγά.

Ο γοητευτικός ηθοποιός, όμως, δεν κρύβει τις βλέψεις που έχει για το κοινό μέλλον του με την όμορφη Ναυσικά:

Έχω στο μυαλό μου τη δημιουργία οικογένειας. Έχουμε γνωρίσει ο ένας την οικογένεια του άλλου από πριν 

λέει στους δικούς του ανθρώπους, καθιστώντας σαφείς τις προθέσεις του για εκείνη.

Ο Κώστας και η Ναυσικά θα φύγουν, σύμφωνα με τη real, για διακοπές στην όμορφη Κρήτη, μετά το τέλος των γυρισμάτων της σειράς στην οποία παίζει ο ηθοποιός. Πρόκειται για μία νέα σειρά του ΣΚΑΪ, που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού από την ερχόμενη σεζόν. Τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων γίνονται αυτόν τον καιρό στην Κύπρο με τη συμμετοχή Κύπριων ηθοποιών.

Από το ερχόμενο φθινόπωρο η σειρά αναμένεται να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, καθώς θα διαθέτει συνωμοσίες, συμμαχίες, έρωτες, αδιέξοδες σχέσεις, αλλά και πολλές ανατροπές. Ο Κώστας Σόμμερ θα υποδύεται τον δικηγόρο εφοπλιστικής οικογένειας, που θα κληθεί να κάνει «βρόμικες» συμφωνίες με ανάλογο τίμημα. Όσο για τη Ναυσικά, αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε συζητήσεις για μία πολλά υποσχόμενη τηλεοπτική δουλειά, χωρίς όμως προς το παρόν να έχει καταλήξει σε αποφάσεις, καθώς θέλει πρώτα να εξετάσει τις προτάσεις που της έχουν γίνει. Ο ηθοποιός αυτό το διάστημα βρίσκεται σε συζητήσεις και για μία εκπομπή που θα ασχολείται με τα extreme sports.