current views are: 12

11 Αυγούστου 2016
Δημοσίευση13:00

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη μιλά πρώτη φορά για τον σύντροφό της

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη βιώνει εδώ και περίπου δώδεκα χρόνια με τον σύντροφό της Κρις Ραντάνοφ

Δημοσίευση 13:00’

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη βιώνει εδώ και περίπου δώδεκα χρόνια με τον σύντροφό της Κρις Ραντάνοφ

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη βιώνει εδώ και περίπου δώδεκα χρόνια με τον σύντροφό της Κρις Ραντάνοφ την απόλυτη ευτυχία, την οποία όμως έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια σε μία από τις σπάνιες εξομολογήσεις της, παραδέχεται ότι σε προσωπικό επίπεδο είναι πραγματικά ευτυχισμένη…

Είσαι ταγµένη στο θέατρο, όπως λένε όλοι κι όπως γνωρίζουµε καλά παρακολουθώντας τις καταθέσεις ψυχής που κάνεις.

Το θέατρο είναι η ζωή µου, είναι αυτό που ήθελα να κάνω από τότε που ήµουν παιδί και το πάθος µου γι’ αυτό θεριεύει στον χρόνο. Ναι, είµαι ταγµένη, χωρίς να σηµαίνει ότι έχω µόνο αυτό… Έχω και µια προσωπική ζωή, έναν σύντροφο που µε ισορροπεί και µε δυναµώνει παίρνοντάς µε στην αγκαλιά του, όπως έχω και φίλους καρδιάς που είναι πάντοτε δίπλα µου, όπως είµαι και εγώ στο πλευρό τους. Μόνο που αυτό το κοµµάτι, το ιδιωτικό, αγαπώ να το κρατώ για µένα και αυτούς και να µην το µοιράζοµαι µε άλλους. Είµαι κάθετη σ’ αυτό.

Με πρόλαβες (σ.σ.: γέλια), γιατί ήθελα να ρωτήσω για τη σχέση ζωής µε τον Κρις Ραντάνοφ

Ο Κρις σηµαίνει πολλά για µένα. Πάρα πολλά. Αλλά δεν θέλω να επεκταθώ. Αφορά µόνο εµάς!

Σε παρηγορεί η αληθινή αγάπη, Καρυοφυλλιά;

Μα, έχουµε τίποτα άλλο να κρατηθούµε; Απ’ τη δουλειά µας που αγαπάµε και από τα άτοµα που µας δίνουν χαρά και δύναµη να προχωρήσουµε. Είναι τόσο δύσκολη και σκληρή η ζωή, είναι τόσα τα άσχηµα πράγµατα που συµβαίνουν γύρω µας, υπάρχουν πόλεµοι, βία, τροµοκρατία, πραξικοπήµατα, ανεργία, φτώχεια, ανασφάλεια… Κι αν δεν πιαστείς από κάπου, χάθηκες. Ο έρωτας µετριάζει την πικρία που ζούµε.


σχετικα αρθρα