current views are: 18

6 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση07:00

Η άγνωστη σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε αδυναμία στις γυναίκες.

Δημοσίευση 07:00’

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε αδυναμία στις γυναίκες.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε αδυναμία στις γυναίκες.

Άλλωστε, το είχε αποδείξει πολλές φορές. Ο ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή πριν μερικές μέρες, την δεκαετία του ’90 είχε παντρευτεί με την Έφη Αναστασίου, η οποία απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας και το μόνο της μέλημα ήταν η αγάπη της για τον Ανδρέα Μπάρκουλη.

Σύμφωνα με την Freddo, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε εταιρεία παραγωγής κινηματογράφου. Ήταν η εποχή όπου ο ηθοποιός ξεκινούσε την δεύτερη καριέρα του. Ο έρωτάς τους ήταν αμοιβαίος από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η Έφη Αναστασίου βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του Ανδρέα Μπάρκουλη και τον συνόδευε σε όλες του τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφού ο ηθοποιός την θεωρούσε «φύλακα άγγελο».

Οι δυο τους έμειναν μαζί συνολικά εννιά χρόνια, ενώ εκείνη στάθηκε δίπλα του βράχος κατά την διάρκεια ενός σοβαρού ατυχήματος που είχε ο Ανδρέας Μπάρκουλης αλλά και σε όσα ακολούθησαν.

Οι δυο τους νοίκιασαν ένα μικρό διαμέρισμα στην Αγίου Μελετίου και μακριά από όλους και όλα ο Ανδρέας Μπάρκουλης προσπαθούσε να περπατήσει, αφού ένα σοβαρό ατύχημα τον είχε αφήσει σχεδόν ανάπηρο. «Αν δεν ήταν η Έφη να δουλεύει εγώ θα είχα πεθάνει από ασιτία» είχε πει σε μια αδημοσίευτη συνέντευξή του. Στην συνέχεια, οι δυο τους αποφασίζουν να μετακομίσουν στην Πάρο. Η Έφη Αναστασίου αφήνει την θέση διευθύντριας παραγωγής σε μεγάλο κανάλι για να πάει να ζήσει μια ήρεμη ζωή με τον άντρα της ζωής της και κάνει μεταφράσεις για να έχουν να ζήσουν. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης από την πλευρά του προσπαθεί να ορθοποδήσει και να συνεισφέρει στην οικογένειά του κάνοντας πρόβες για να τραγουδάει σε ταβερνάκια του νησιού.

Είναι η περίοδος που ο Ανδρέας Μπάρκουλης προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες του με αποτέλεσμα ο γάμος τους να περνάει κρίση και η Έφη Αναστασίου να προσπαθεί να τον σώσει. Κάτι που τελικά δεν γίνεται με αποτέλεσμα να χωρίσουμε μετά από δέκα σχεδόν χρόνια.

Η συγχώρεση ήρθε πριν αρκετό καιρό όταν οι δυο τους μίλησαν και αντάλλαξαν λόγια αγάπης και τρυφερότητας, αφού πλέον ο καθένας είχε τραβήξει τον δικό του δρόμο.


σχετικα αρθρα