current views are: 8

12 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση03:00

Πρωταγωνιστής του Harry Potter έχασε 25 κιλά κι έγινε αγνώριστος

Μπορεί στον κόσμο των μάγων και του Harry Potter οι μεταμορφώσεις να αποτελούσαν συχνό φαινόμενο. 

Δημοσίευση 03:00’

Μπορεί στον κόσμο των μάγων και του Harry Potter οι μεταμορφώσεις να αποτελούσαν συχνό φαινόμενο. 

Μπορεί στον κόσμο των μάγων και του Harry Potter οι μεταμορφώσεις να αποτελούσαν συχνό φαινόμενο. Ένας εκ των πρωταγωνιστών των ταινιών όμως, κατάφερε να κάνει την μυθοπλασία πραγματικότητα και να αλλάξει άρδην την εμφάνισή του.

Συγκεκριμένα μιλάμε για τον Timothy Spall, που όλοι θυμούτανι ως Peter Pettigrew (ενναλλακτικά “Ποντικοουράς“). Ο προδότης-μάγος, που έγινε δεξί χέρι του Βόλντεμορτ, ήταν ένας από τους πιο αντιπαθητικούς -λόγω ρόλου- πρωταγωνιστές.

Ο Βρετανός ηθοποιός έχει ξεχωρίσει μέσα από τις ερμηνείες, του ενώ πολλοί τον θυμούνται να υποδύεται ιδανικά τον Winston Churchill στον “Λόγο του Βασιλιά“.

Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που πάντα τον θυμόμαστε να είναι στα συγκεκριμένα κιλά ακόμη και από τις πρώτες στιγμές στην καριέρα του.

Ωστόσο η ζωή θέλει αλλαγές, όπως λέει και ο σοφός λαός. Σε μία πολύ μεγάλη προχώρησε και ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος κατάφερε να χάσει 25 ολόκληρα κιλά!

Ο Spall έφτασε στο Φεστιβάλ της Βενετίας και πολλοί δυσκολεύτηκαν να τον αναγνωρίσουν με την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του.

Δείτε το πριν:

Δείτε και το μετά:


σχετικα αρθρα