current views are: 15

12 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση08:00

Η Σταματίνα επέστρεψε στα πρωινά μας

Σήμερα, την ημέρα που ξεκίνησε η σχολική χρονιά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ακολούθησε την παράδοση 

Δημοσίευση 08:00’

Σήμερα, την ημέρα που ξεκίνησε η σχολική χρονιά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ακολούθησε την παράδοση 

Σήμερα, την ημέρα που ξεκίνησε η σχολική χρονιά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ακολούθησε την παράδοση και έκανε τον καθιερωμένο αγιασμό λίγο πριν πέσουν οι πρώτοι τίτλοι αρχής για αυτή τη σεζόν!

Η παρουσιάστρια, μαζί με τους βασικούς της συνεργάτες, Ελένη Τσολάκη, Δημήτρη Παπανώτα, Κώστα Φραγκολιά και Χάρη Λεμπιδάκη, στάθηκαν μπροστά από τον ιερέα και ευχήθηκαν να πάνε όλα καλά και φέτος.

Με ολόλευκα ρούχα και οι πέντε έστειλαν το δικό τους μήνυμα, καθώς μόλις ξεκίνησε η εκπομπή, η Σταματίνα, εκπροσωπώντας όλους είπε:

Δεν είναι τυχαίο που ντυθήκαμε στα άσπρα… Γιατί επιλέγουμε το άσπρο στο μαύρο, το φως στο σκοτάδι, το λευκό σε όλες τις γκρι αποχρώσεις, αυτό κάνουμε στο Happy Day τρία χρόνια… Πήγα να χάσω τα λόγια μου από την αγωνία μου… Ας έρθει η καλύτερη παρέα έξω.

Όπως έγραψε η ίδια η Σταματίνα στη λεζάντα με τη φωτογραφία του Αγιασμού:

Ξεκινάμε @alphatv με τον καθιερωμένο αγιασμό μας! Φτιάξτε το καφεδάκι σας κι ερχόμαστε!

 

 

Παράλληλα, αλλαγές δε βρήκαμε στην εκπομπή, παρά μόνο στο τραγούδι του… καιρού της Ελένης Τσολάκη. Πρόκειται για μία version 2016 – 2017 του ίδιου κομματιού. Αν και ήταν να αλλαχτεί τραγούδι, τελικά αποφασίστηκε απλά να ενισχυθεί με τη… νότα Γιάννη Κρητικού, προστέθηκε ο ήχος της λύρας και δύο μαντινάδες, όπως θα ακούσετε και στο βίντεο!

 


σχετικα αρθρα