current views are: 9

21 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση06:49

Τζολί – Πιτ: Η σχέση που άρχισε και τελείωσε με μία ταινία – Λεπτομέρειες για το διαζύγιό τους (φωτό)

Το φως της δημοσιότητας είδε το έγγραφο που κατέθεσε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί βάζοντας τέλος στον γάμο της με τον Μπραντ Πιτ.

Δημοσίευση 06:49’

Το φως της δημοσιότητας είδε το έγγραφο που κατέθεσε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί βάζοντας τέλος στον γάμο της με τον Μπραντ Πιτ.

Το φως της δημοσιότητας είδε το έγγραφο που κατέθεσε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες η διάσημη ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί βάζοντας τέλος στον γάμο της με τον Μπραντ Πιτ.

Η Τζολί κατέθεσε αίτημα να πάρει την επιμέλεια των έξι παιδιών τους ζητώντας από το δικαστή να επιτρέψει στον διάσημο ηθοποιό να επισκέπτεται τα παιδιά του.  Στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε την περασμένη Δευτέρα η Τζολί κάνει λόγο για αγεφύρωτες διαφορές και ζητά την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, ζητώντας στον σύντροφό της επί 12 χρόνια να επιτραπεί μόνο η νομική επιμέλεια.

«Άνοιξε τις πύλες τις κολάσεως» φέρεται να είναι η αντίδραση του ίδιου του Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το TMZ κι άλλα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Άνθρωποι που είναι κοντά στον Πιτ δηλώνουν πως ο διάσημος ηθοποιός είναι έξαλλος με την (πρώην πια) σύντροφό του, κατηγορώντας την πως θέτει τα παιδιά τους σε κίνδυνο όταν αφήνει να εννοηθεί πως ήταν κακός πατέρας, είχε ξεσπάσματα θυμού, έπινε και κάπνισε μαριχουάνα. Επισήμως, και οι δυο ζήτησαν να προστατευτεί η ιδιωτικότητά τους και κυρίως τα ίδια τα παιδιά. Αλλά πόσο εύκολο είναι αυτό όταν μιλάμε για το πιο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ;

Δεν υπάρχει ΜΜΕ που να μη ασχολείται με το διαζύγιο της δεκαετίας. Οι πιο σινεφίλ επισημαίνουν ότι αυτή η σχέση τελείωσε, όπως άρχισε: με ταινία και για την ακρίβεια με το “By The Sea”, την τελευταία, σκηνοθετική απόπειρα της Τζολί, που βγήκε στους κινηματογράφους πριν από ένα χρόνο.  Ενώ όταν τo 2005 βγήκε στους κινηματογράφους το “Mr and Mrs Smith” είχαν ήδη πάρει φωτιά οι gossip στήλες των αμερικανικών tabloids για τις… πειστικές- σκηνές τρυφερότητας που μοιραζόταν το ζευγάρι. 

Τα έγγραφα του διαζυγίου:


σχετικα αρθρα