current views are: 7

25 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση15:46

Sun: Τα sms του Κάρει έσπρωξαν στην αυτοκτονία την σύντροφο του (φωτό)

Έντονο προβληματισμό εμφανίζει η υπόθεση θανάτου της 30χρονης Καθριόνα Γουάιτ, πρώην συντρόφου του Τζιμ Κάρεϊ η οποία έθεσε τέλος στη ζωή της  λαμβάνοντας θανατηφόρο κοκτέιλ ναρκωτικών.

Δημοσίευση 15:46’

Έντονο προβληματισμό εμφανίζει η υπόθεση θανάτου της 30χρονης Καθριόνα Γουάιτ, πρώην συντρόφου του Τζιμ Κάρεϊ η οποία έθεσε τέλος στη ζωή της  λαμβάνοντας θανατηφόρο κοκτέιλ ναρκωτικών.

Έντονο προβληματισμό εμφανίζει η υπόθεση θανάτου της 30χρονης Καθριόνα Γουάιτ, πρώην συντρόφου του Τζιμ Κάρεϊ η οποία έθεσε τέλος στη ζωή της  λαμβάνοντας θανατηφόρο κοκτέιλ ναρκωτικών.

Παρότι η φιγούρα του γνωστού ηθοποιού δίπλα στο φέρετρο της κάποτε αγαπημένης του  προκάλεσε ρίγος συγκίνησης , οι εξελίξεις δείχνουν άμεση ανάμειξη του Κάρει στον θάνατο της Γουάιτ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sun, το φως της δημοσιότητας είδαν κάποια sms τα οποία έδειχναν ότι  η σχέση του ζευγαριού είχε «πληγεί» από ένα δυσάρεστο γεγονός που προκάλεσε την ψυχολογική κατάπτωση της άτυχης κοπέλας.

Η Καθριόνα Γουάιτ φαίνεται να είχε κολλήσει ένα αφροδίσιο νόσημα από τον Τζίμ Κάρει, γεγονός που την είχε σοκάρει, στο πρώτο μήνυμα η 30χρονη εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχη, λέγοντας πως «κατανοώ πως είσαι αγχωμένος. Φαντάσου πως νιώθω εγώ τώρα. Εγώ θα έπρεπε να είμαι αυτή που φρικάρει. Αν για κάτι είμαι σίγουρη, είναι το ζήτημα τριβής που αναφέρεις».

«Εύχομαι να είσαι καλά, μωρό μου. Θα μπορούσε να ήταν από κάποιον πριν από εμένα. Δεν εμφανίζεται μέχρι να εκδηλώσεις άγχος», της απάντησε ο Τζιμ Κάρεϊ προσθέτοντας, θέλοντας προφανώς να την καθησυχάσει, ότι οι κοκκινίλες είναι πιθανό να προέρχονται και από ξύρισμα ή έντονο σεξ.

«Μάλλον θα είναι κάτι άλλο καθώς είχα κάνει εξετάσεις πριν βρεθώ μαζί σου», του γράφει στη συνέχεια η 30χρονη. «Σε ευχαριστώ Καθ, νοιάζομαι για σένα πολύ. Αυτό είναι προφανές αλλά δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είμαι πολύ στρεσαρισμένος και πρέπει να φύγω. Τελειώσαμε, να είσαι καλά», ήταν η απάντηση του Τζιμ Κάρεϊ.

Στη συνέχεια όμως η κατάσταση φαίνεται να έφτασε στο άλλο άκρο με τον ηθοποιό να εμφανίζεται εξοργισμένος με την 30χρονη make up artist: «Καθ, ήμουν πολύ γενναιόδωρος και υπομονετικός μαζί σου. Δεν ξέρω τι άλλο ζητάς αλλά πιστεύω ότι δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο.

«Κάνω ότι μου ζήτησες και θέλω να σου στέλνω μηνήματα όλη μέρα. Τι κάνω; Προσπαθώ να είμαστε μαζί και εσύ μετά μου στέλνεις ένα μήνυμα σαν αυτό», ήταν η απάντηση της 30χρονης.

«Ξέρεις τι εννοώ. Ελα, σταμάτα να είσαι ανόητη. Ηθελα να είμαστε φίλοι, αλλά είσαι ανόητη», της απάντησε ο Κάρεϊ με την 30χρονη να του γράφει: «Γιατί με αποκαλείς ανόητη; Εκανα κάτι;». «Ελα, τελείωνε», της απαντά ο χολιγουντιανός ηθοποιός. «Δεν έδωσα τα χαρτιά στην Λίντα γιατί δεν μπόρεσα να τα κοιτάξω. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα αλλά από το να κοιτάζω συνέχεια στο Twitter για να δω αν είσαι καλά. Τελικά μίλησα χθες με τη δικηγόρο, το συντομότερο που μπορεί είναι την Τετάρτη. Επομένως μπορώ να τα δώσω στην Λίντα αμέσως μετά. Δεν είμαι ανόητη Τζιμ και για αυτό σε παρακαλώ μην με απειλείς. Μην μου μιλάς και δεν θα επικοινωνώ μαζί σου».

«Οχι δεν είσαι. Είσαι υπερβολικά δραματική  και αγνώμων και δεν θέλω να ακούσω άλλη μιζέρια. Προσπάθησε να αλλάξεις, μεγάλωσε», ήταν η απάντηση του Κάρεϊ  με την 30χρονη να ανταπαντά: «Δεν είμαι δραματική Τζιμ, για αυτό σε παρακαλώ σταμάτα. Μην μου λες τι είμαι και τι δεν είμαι. Το υπενθυμίζω στον εαυτό μου διαρκώς. ”Καθ, να είσαι γεμάτη με καλές σκέψεις και καλές ευχές να αισθάνεσαι αγάπη και άσε μακριά το μίσος και τον πόνο”».


σχετικα αρθρα