current views are: 19

27 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση13:45

Λαμπερή βάπτιση στο Ecali Club

Σε μια εξωτική ζούγκλα “ταξίδεψαν” νοερά οι επιφανείς καλεσμένοι των καταξιωμένων πλαστικών χειρουργών Άρη Στεροδήμα και Μπεατρίζ Νικαρέττα

Δημοσίευση 13:45’

Σε μια εξωτική ζούγκλα “ταξίδεψαν” νοερά οι επιφανείς καλεσμένοι των καταξιωμένων πλαστικών χειρουργών Άρη Στεροδήμα και Μπεατρίζ Νικαρέττα

Σε μια εξωτική ζούγκλα “ταξίδεψαν” νοερά οι επιφανείς καλεσμένοι των καταξιωμένων πλαστικών χειρουργών Άρη Στεροδήμα και Μπεατρίζ Νικαρέττα, οι οποίοι έσπευσαν να δώσουν τις ευχές τους στο ευτυχισμένο ζευγάρι για την βάπτιση του μονάκριβού τους υιού, Κωνσταντίνου.

Το μυστήριο της βάπτισης έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας Εκάλης, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με αναδόχους τον γνωστό Κύπριο επιχειρηματία Αλέξανδρο Έλληνα και τις Ναταλία και Χριστιάννα Τζάνες.

Στις 9:00 το βράδυ παρατέθηκε η εντυπωσιακή δεξίωση στο Εcali Club. Ο χώρος είχε στολιστεί με τροπικά φυτά, εξωτικά πουλιά και λουλούδια, τους χρωματιστούς παπαγάλους- έργα τέχνης της Φένυς Μπούζα που παραχώρησε ευγενικά η δημιουργός λόγω του πρωτότυπου concept της εκδήλωσης που εμπνεύστηκε η βραζιλιάνικης καταγωγής οικοδέσποινα, με θέμα μία από τις μεγαλύτερες ζούγκλες του κόσμου, του Αμαζονίου.

Ο νεοφώτιστος Κωνσταντίνος και οι γονείς τους πρόσφεραν ως μπομπονιέρες στους καλεσμένους τους, αληθινά φυτά με τη ρίζα τους μέσα σε υφασμάτινα πουγκιά δίνοντας το μήνυμα της ελπίδας και της αναγέννησης, διότι όπως ένα παιδί γεννιέται και μεγαλώνει, έτσι και όταν ο καθένας φυτεύει ένα φυτό, όλοι στο μέλλον θα ζήσουμε σε ένα καλύτερο περιβάλλον!

Επίσης κατά τη διάρκεια της βραδιάς χορευτές από την Βραζιλία χόρεψαν μαζί με τον μικρό Κωνσταντίνο, capoeira μια βραζιλιάνικη πολιτιστική έκφραση που εμπεριέχει χορό, πολεμική τέχνη και είναι φιλοσοφία ζωής – ο χορός αυτός γεννήθηκε από τους Βραζιλιάνους σκλάβους που επιζητούσαν την ελυθερία τους – , αλλά και samba ένα χορό χαράς και ευτυχίας.

 Οι οικοδεσπότες αποφάσισαν να διαθέσουν μέρος των εσόδων από τα δώρα υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ. Την διακόσμηση της βραδιάς επιμελήθηκε η Μυρτώ Πεζούλα, τον ανθοστολισμό του Ecali Club αλλά και το art de la table είχε αναλάβει η Έμυ Δρίζου. Την μουσική επιμέλεια της είχε η εταιρία Party Mobile Services. Την διοργάνωση της δεξίωσης είχε αναλάβει η DAVLAS & PaRtners. 


σχετικα αρθρα