current views are: 10

2 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση08:00

«Είναι λάθος με την πρώτη ρυτίδα να σε θεωρούν λιγότερο χρήσιμη στην TV»

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πότε θέλει να φύγει από την τηλεόραση.

Δημοσίευση 08:00’

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πότε θέλει να φύγει από την τηλεόραση.

Η Κατερίνα Καραβάτου εξομολογήθηκε πότε θέλει να φύγει από την τηλεόραση.

Στην ελληνική τηλεόραση τα γέρικα άλογα όταν μεγαλώνουν τα σκοτώνουν. Τι αίσθηση έχεις;

«Πιστεύω ότι η ελληνική κοινωνία, δυστυχώς, είναι ρατσιστική με το θέμα της ηλικίας των γυναικών. Όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά και γενικά. Οι γυναίκες έχουν να δώσουν πολλά και είναι λάθος με το που βγάλεις μια ρυτίδα να σε κατηγοριοποιούν και να σε θεωρούν λιγότερο χρήσιμη. Είναι πολύ άστοχο και άδικο αυτό που συμβαίνει».

Μέχρι ποια ηλικία θέλεις, δηλαδή, να είσαι στο γυαλί;

«Δεν έχω βάλει deadline στον εαυτό μου, οι παρουσιαστές γενικά οι άνθρωποι δεν είμαστε προϊόντα με ημερομηνία λήξεως, όπως τα γιαούρτια και τα γάλατα. Ξέρω μέσα μου ότι θα έρθει κάποια στιγμή που δεν θα μπορώ πια να κάνω αυτό που κάνω τώρα, οπότε θα ήθελα μέχρι τότε να έχω βρει το επόμενο βήμα μου».

Στα επαγγελματικά σου έχεις αποδειχθεί πολύ σκληρή για να πεθάνεις. Έχεις γίνει πιο bitch με τα χρόνια;

«Με τα χρόνια, έμαθα να πιστεύω πιο πολύ στον εαυτό μου κι έγινα πιο δυνατή. Όταν φοβάσαι, δεν κάνεις τίποτα καλά. θυμάμαι πως, όταν ξεκινούσα, είχα άγνοια κινδύνου. Προσπάθησα να διασωθώ έπειτα από μια βουτιά στα βαθιά. Σιγά σιγά, άρχισα να μαθαίνω τη δουλειά. Κάνω ρεπορτάζ, μοντάρω, είμαι κοντά σε καθεμία από τις λειτουργίες της εκπομπής για να μπορώ να έχω καλύτερη γνώση κι έλεγχο του αποτελέσματος, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η γνώση διώχνει τον φόβο και σε κάνει πιο δημιουργικό».