current views are: 8

5 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση13:45

Πολυτέλεια και ανανέωση στην Κέρκυρα

Οι εραστές του νησιού θεωρούν το ιστορικό ξενοδοχείο Corfu Palace “all time classic”

Δημοσίευση 13:45’

Οι εραστές του νησιού θεωρούν το ιστορικό ξενοδοχείο Corfu Palace “all time classic”

Οι εραστές του νησιού θεωρούν το ιστορικό ξενοδοχείο Corfu Palace “all time classic” επιλογή αφού χαίρει μεγάλης εκτίμησης όλων των κερκυραίων και αποτελεί πλέον ένα θρύλο για το νησί ενώ όσοι το επιλέγουν απολαμβάνουν μία υψηλών προδιαγραφών διαμονή.

Πίσω από τη σταθερά ανοδική πορεία του ξενοδοχείου κρύβεται ο άκρως επιτυχημένος Διευθυντής του Corfu Palace, Αλέξανδρος Ανεμογιάννης, ο οποίος διατηρεί το ξενοδοχείο στην κορυφή των προτιμήσεων των επισκεπτών του νησιού.

Στις top υπηρεσίες του ξενοδοχείου Διαθέτει περιλαμβάνεται ο πλήρως ανανεωμένος χώρο SPA σε συνεργασία με τα MEDIPRINOU, στο δυναμικό των οποίων ανήκει και η λαμπερή σύζυγος του Αλέξανδρου Ανεμογιάννη, Κατερίνα Φαρούγγια προσφέροντας μαζί με τους συνεργάτες της μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας στους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο Corfu Palace βρίσκεται στην πόλη της Κέρκυρας και αποτελείται από 106 δωμάτια, 6 σουίτες και ένα Penthouse, όλα με θέα στη θάλασσα πάνω στον όρμο της Γαρίτσας. Η κουζίνα του Corfu Palace αποτελεί σημείο αναφοράς για το  νησί καθώς το εστιατόριο “Scheria” στην κεντρική βεράντα του ξενοδοχείου με θέα τη θάλασσα έχει σαγηνεύσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. H εξωτερική του πισίνα με θαλασσινό νερό, βρίσκεται σε ένα πανέμορφο κήπο που δύσκολα συναντάει κανείς σε ένα ξενοδοχείο πόλεως. 

Έχει πολλούς φίλους που το αγαπούν και φροντίζουν να το επισκέπτονται τακτικά.  Ένας μεγάλος άρχοντας που γοητεύει με την αυτοπεποίθηση του, το Corfu Palace είναι απλά, ο απόλυτος οικοδεσπότης της Κέρκυρας!