current views are: 11

14 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση05:00

Μαρία Μπεκατώρου: «Εννοείται πως δεν είμαι πλούσια»

Τι λέει η Μαρία Μπεκατώρου για τα κανάλια, για τις άδειες, αλλά και τη δική της οικονομική κατάσταση;

Δημοσίευση 05:00’

Τι λέει η Μαρία Μπεκατώρου για τα κανάλια, για τις άδειες, αλλά και τη δική της οικονομική κατάσταση;

Τι λέει η Μαρία Μπεκατώρου για τα κανάλια, για τις άδειες, αλλά και τη δική της οικονομική κατάσταση;

Για τον Alpha, το Star, το Epsilon και για πολλά ακόμη μικρότερα κανάλια, ο τηλεοπτικός χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα λίαν συντόμως όλοι θα έρθουν αντιμέτωποι με το μαύρο…

«Δεν ξέρω τι να πω… Είναι ανατριχιαστικό και απίστευτα φοβιστικό ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Και θα σου ομολογήσω κάτι. Προσωπικά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού είχα άγνοια κινδύνου. Πες με αφελή, πες με αισιόδοξη, θεωρούσα πως ό,τι άκουγα με κάποιο τρόπο δεν θα γινόταν».

Όταν έμαθες ότι ο ΑΝΤ1 ήταν από τα κανάλια που πήραν άδεια, αισθάνθηκες ανακούφιση;

«Από τη μια μεριά αισθάνθηκα χαρά, γιατί και για μένα όπως και για εκατοντάδες άλλους συναδέλφους και τεχνικούς η τηλεόραση είναι θέμα βιοπορισμού. Αισθάνθηκα, λοιπόν, χαρά γιατί δεν έχανα τη δουλειά μου. Γιατί δεν θα ερχόμουν αντιμέτωπη με τη στιγμή που κάποιοι ένα πρωί θα μου άρπαζαν την αγάπη μου, θα μου άρπαζαν τη δουλειά μου. Από την άλλη μεριά, όμως, από την ημέρα που έγινε η πλειοδότηση και όλη η υπόθεση αυτή πήρε τον δρόμο που πήρε, έχω διαρκώς έναν κόμπο και στο στομάχι και στον λαιμό.»

Όσοι βρίσκονται μπροστά από τις κάμερες και τα φώτα δεν πάει να πει πως έχουν λύσει το βιοποριστικό τους πρόβλημα και πως έχουν γίνει πλούσιοι. Υπάρχουν κι αυτοί, αλλά είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.

«Σε ό,τι με αφορά, εννοείται πως δεν είμαι πλούσια. Δεν έχω γίνει πλούσια γιατί δουλεύω στην τηλεόραση. Και για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής, ποτέ δεν θέλησα να γίνω πλούσια, ποτέ δεν ζήλεψα τα πλούτη. Αυτό που αναζητούσα πάντα ήταν μία αξιοπρεπή ζωή και, δόξα τω Θεώ, για την ώρα μπορώ και ζω αξιοπρεπώς. Και αυτό είναι κάτι που το κέρδισα με πολλή δουλειά και προσπάθεια, δεν μου χαρίστηκε τίποτα».


σχετικα αρθρα