current views are: 17

16 Οκτωβρίου 2016
Δημοσίευση18:00

Αλμπέρτο Εσκενάζυ: «Συνεχίζω να παίζω μπάσκετ»

Για τη σχέση που έχει με τον… χρόνο μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ.

Δημοσίευση 18:00’

Για τη σχέση που έχει με τον… χρόνο μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ.

Για τη σχέση που έχει με τον… χρόνο μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ.

Πάντως ο χρόνος δεν σας έχει αγγίξει.

«Ούτε κι εγώ τον έχω ακουμπήσει. Αποφεύγουμε να αγγίζουμε ο ένας τον άλλον. Δεν έχουμε συστηθεί. Στα κιλά είμαι ίδιος και συνεχίζω να παίζω μπάσκετ. Φαίνεται η ζωή μού φέρεται καλά»

Την εποχή που ήσασταν σταρ και είχατε πολλές θαυμάστριες πώς διαχειριστήκατε τη δημοφιλία σας;

«Δεν μπήκα στη διαδικασία να τη χειριστώ. Θεωρούσα ότι έκανα μια δουλειά και ότι είμαι επαγγελματίας. Οταν παντρεύτηκα, σε ηλικία 28 ετών, προσπάθησα η γυναίκα μου και τα παιδιά μου να μην εμφανίζονται πουθενά, κι έτσι είχα ιδιωτική ζωή»

Η γυναίκα σας δεν ζήλευε;

«Η Μαίρη ήταν 19 ετών όταν παντρευτήκαμε. Μια κουκλίτσα. Ευτυχώς δεν έχουμε και οι δύο το μικρόβιο της ζήλιας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Της εξήγησα τότε, κατάλαβε και με πίστεψε ότι αυτό που κάνω είναι η εργασία μου. Οταν τελείωνε το θέατρο, πήγαινα στο σπίτι και ήμουν με τα παιδιά. Μη σου πω ότι όταν επέστρεφα, μου έλεγε: «Πήγαινε σε κανένα μπαράκι». Δεν με ενδιέφερε, έζησα πολύ καλά»

Η κόρη σας, η Σάρα, είναι κι εκείνη ηθοποιός.

«Δεν ήμουν αποτρεπτικός. Αυτός ο χώρος είναι μαγευτικός. Το θέμα είναι να σε εκφράζει και να έχεις διάθεση να μαθαίνεις. Ουσιαστικά, κάνεις το χόμπι σου και σε πληρώνουν. Είμαστε προνομιούχοι»

Σας έχουν κάνει πρόταση για σειρά τα τελευταία χρόνια;

«Όχι ιδιαίτερα. Δεν είμαι μέσα στο παιχνίδι. Εάν μου έκαναν και με ενδιέφερε, γιατί όχι; Όμως πρέπει να είσαι μέσα στα πόδια τους. Είναι τόσο πολλοί οι ηθοποιοί. Ουδείς αναντικατάστατος. Πρέπει να το κυνηγήσεις κι εσύ. Αν με βρουν, ας έρθουν, αλλά δεν το επιδιώκω. Δεν το έχω ανάγκη».


σχετικα αρθρα