current views are: 10

2 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση06:00

Στέλιος Κρητικός: Βάπτισε την κόρη του – Η μεγάλη σύμπτωση (φωτό)

Ο Στέλιος Κρητικός και η σύζυγός του Κατερίνα βάφτισαν την κόρη τους.

Δημοσίευση 06:00’

Ο Στέλιος Κρητικός και η σύζυγός του Κατερίνα βάφτισαν την κόρη τους.

Ο Στέλιος Κρητικός και η σύζυγός του Κατερίνα βάφτισαν την κόρη τους.

Ο ένας από τους δυο νονούς ήταν ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο Στέλιος Κρητικός ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από το μυστήριο και έγραψε για τη μεγάλη απρόσμενη σύμπτωση, που του επεφύλασσε η ζωή:

Και το όνομα αυτής Κόμισσα!!!!!! Του Στυλιανού και της Αικατερίνης!!!! Μια ιδιαίτερη στιγμή καθώς πριν από 65 χρόνια περίπου, σε ένα εκκλησάκι στην Σύμη, ο παππούς και η γιαγιά μου, επίσης Στυλιανός και Αικατερίνη έδωσαν στην μητέρα μου αυτό το σπάνιο, ξεχωριστό και αρχοντικό όνομα!!!! Συμπτώσεις σπάνιες που συμβαίνουν μια στο εκατομμύριο!!!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που έκαναν την ημέρα μοναδική!!!! Όσο για τους νονούς Μάρκο Σεφερλή και Στέλιο Παπαδόπουλο εύχομαι η μικρή να πάρει από εκείνους την ανθρωπιά, τη γενναιοδωρία και την αποφασιστικότητα τους.

 

Και το όνομα αυτής Κόμησσα !!!!!!Του Στυλιανού και της Αικατερίνης !!!! Μια ιδιαίτερη στιγμή καθώς πριν απο 65 χρόνια περίπου, σε ένα εκκλησάκι στην Σύμη,ο παππούς και η γιαγιά μου, επίσης Στυλιανός και Αικατερίνη έδωσαν στην μητέρα μου αυτο το σπάνιο, ξεχωριστό και αρχοντικό όνομα !!!! Συμπτώσεις σπάνιες που συμβαίνουν μια στο εκατομμύριο!!!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που έκαναν την ημέρα μοναδική !!!! Όσο για τους νονούς Μάρκο Σεφερλή και Στέλιο Παπαδόπουλο ευχομαι η μικρή να πάρει απο εκείνους την ανθρωπιά, τη γενναιοδωρία και την αποφασιστικότητα τους !!!!!! #komhssa #markosseferlis #steliospapadopoulos #stelioskritikos #katiapapadopoulou #elenatsavalia #atelierzolotas #thessaloniki @markos_seferlis_real @elenatsavalia @atelierzolotas @vgzolotas @stelioskritikos

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Stelios Kritikos (@stelioskritikos) στις