current views are: 11

12 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση23:40

Ο Μηνάς της «Μουρμούρας» μιλά για τη γυναίκα και τις κόρες του

O Αντώνης Αντωνίου μίλησε για την οικογένειά του, αλλά και  τις κόρες του.

Δημοσίευση 23:40’

O Αντώνης Αντωνίου μίλησε για την οικογένειά του, αλλά και  τις κόρες του.

O Αντώνης Αντωνίου, πρωταγωνιστής του “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα” (Alpha) μίλησε για την οικογένειά του, αλλά και τις κόρες του.

Υπήρξαν φορές που, λόγω δουλειάς, δεν ήσασταν τόσο κοντά στην οικογένειά σας όσο θα θέλατε;

Όχι, όχι. Εμείς δεν έχουμε τη λογική του Χόλιγουντ, που φεύγεις για έξι ή δέκα μήνες για να κάνεις μία ταινία και χάνεσαι. Ή κάνεις για πολλούς μήνες περιοδεία. Εδώ είμαστε πιο οικογενειακά. Η οικογένειά μας είναι πιο κοντά και μας υποστηρίζει. Είμαστε άλλος λαός, πιο δεμένοι μεταξύ μας. Δεν είναι ότι παρατάς την οικογένειά σου για να γίνεις ηθοποιός. Μπορείς να τα συνδυάσεις. Ποτέ δεν με άφησαν μόνο μου η γυναίκα μου και τα παιδιά μου, κι εγώ ήμουν πάντοτε κοντά τους.

Στα παιδιά σας τα προσφέρατε όλα;

Όσα μπορούσα, ναι. Έκανα τα πάντα. Πιο πολύ όμως, χωρίς ενδοιασμούς, ήταν η αγάπη μας η μεγαλύτερή μου προσφορά σ’ αυτά.

Υπήρξατε αυστηρός μαζί τους;

Όχι, δεν θα το έλεγα. Σε φυσιολογικά πλαίσια.

Η κόρη σας, η Μιχαέλα, έγινε ηθοποιός. Χαρήκατε γι’ αυτό;

Πολύ! Οι άλλες δύο κόρες μου δεν ακολούθησαν αυτό το δρόμο. Εντάξει, έκαναν την επιλογή τους. Κάπως στεναχωρέθηκα, δεν σου κρύβω, αλλά μου έφυγε γρήγορα. Σημασία έχει τα παιδιά να κάνουν επιλογές που θα τους δώσουν ικανοποίηση και ευτυχία.

Σήμερα, τι λείπει από τη ζωή σας;

Η πολυτέλεια. Όπως όλοι, θα σου πω ότι μου λείπουν τα πολλά λεφτά, οι πολυτελείς διακοπές. Η δυνατότητα να κάνουμε διακοπές τρεις μήνες. Έμαθα, όμως, να ζω και χωρίς αυτή. Σχεδόν ποτέ μου δεν την είχα… Ωστόσο, όλο αυτό αντισταθμίζεται από την οικογενειακή μου κατάσταση και την αγάπη που δίνω και παίρνω από τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Αυτό είναι ευτυχία!


σχετικα αρθρα