current views are: 11

13 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση19:00

Γιώργος Χωραφάς: «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι στη χώρα μου άνθρωποι τρώνε από τα σκουπίδια»

Στη συμπρωτεύουσα λίγο πριν από το 57ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, όπου θα προβληθεί η ταινία «Ξα Μου», βρέθηκε ο Γιώργος Χωραφάς.

Δημοσίευση 19:00’

Στη συμπρωτεύουσα λίγο πριν από το 57ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, όπου θα προβληθεί η ταινία «Ξα Μου», βρέθηκε ο Γιώργος Χωραφάς.

Στη συμπρωτεύουσα λίγο πριν από το 57ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, όπου θα προβληθεί η ταινία «Ξα Μου», βρέθηκε ο Γιώργος Χωραφάς. Ευδιάθετος και δυναμικός, μιλάει με πάθος για την Ελλάδα.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που επιστρέφω στην Ελλάδα ξανά μέσα από μια νέα ταινία, παρόλο που τη ζωή μου την έχω μοιράσει μεταξύ της Ελλάδας και της Γαλλίας», λέει ο Έλληνας διεθνής πρωταγωνιστής.

Άνθρωπος που λατρεύει την Ελλάδα και το ελληνικό πνεύμα, ο σπουδαίος ηθοποιός μιλάει με σθένος για όσα πρεσβεύει. «Εκτός από τις ταινίες που κάνω για την Ελλάδα, συμμετέχω και σε άλλα πράγματα άλλων χωρών, που έχουν να κάνουν με τη χώρα μας. Με τη σωτηρία της πατρίδας μου», λέει στην εφημερίδα Freddo.

Τι απαντά ο ίδιος όταν καλείται να μιλήσει για τη φτωχοποίηση της πατρίδας μας.

Είναι απαράδεκτο η Ελλάδα να περνάει όλα αυτά. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι στη χώρα μου άνθρωποι τρώνε από τα σκουπίδια. Και δεν είμαι ο μόνος που τα σκέφτομαι αυτά. Ακόμα και ξένοι διανοούμενοι και σταρ ντρέπονται για όσα γίνονται στην Ελλάδα. Και για αυτό υπάρχουν πλέον δράσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η Ελλάδα έχει γίνει πλέον ένα παγκόσμιο και ανεκτίμητο σύμβολο για όσα ζει και βιώνει ο λαός της! Αν κρατήσετε τον χαρακτήρα μας, τη μεγαλοπρέπεια μας ως λαού, θα είσαστε, θα είμαστε το σύμβολο της αλλαγής της Ευρώπης.