current views are: 10

14 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση18:00

Μυστικός γάμος στη σόουμπιζ!

Δε μένει τίποτε άλλο πια μετά την επανασύνδεση, παρά μόνο ο γάμος!

Δημοσίευση 18:00’

Δε μένει τίποτε άλλο πια μετά την επανασύνδεση, παρά μόνο ο γάμος!

Δε μένει τίποτε άλλο πια μετά την επανασύνδεση, παρά μόνο ο γάμος!

Η Σελένα Γκόμεζ βρίσκεται εδώ και αρκετές βδομάδες μέσα σε κέντρο αποκατάστασης για να αντιμετωπίσει τις κρίσεις πανικού, το στρες και την κατάθλιψη – παρενέργειες από την φαρμακευτική αγωγή αλλά και την μάχη της με την ασθένεια του λύκου που της έχει διαγνωστεί από το 2014.

Η ψυχολογία της είχε «πέσει» στα πατώματα οπότε αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος για να βρει τις ισορροπίες της. Εννοείται, πως και ο Τζάστιν Μπίμπερ έπαιξε σημαντικό ρόλο σε όλη αυτή την κατάσταση.

Σύμφωνα με το περιοδικό Touch Weekly, οι δύο πρώην έχουν έρθει ξανά κοντά καθώς εκείνος χώρισε πρόσφατα και αποφάσισε να την επισκεφτεί στο κέντρο αυτό, πριν από μερικές ημέρες.

Μάλιστα, ακούγεται ακόμη ότι συζητούν σοβαρά το ενδεχόμενο ενός γάμου καθώς η σχέση τους έχει περάσει από χίλια μύρια κύματα και είναι και πάλι μαζί. Τι άλλο μένει λοιπόν; Μόνο τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ωστόσο, η Σελένα και Τζάστιν θέλουν να παντρευτούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς πιστεύουν πως όλη αυτή η δημοσιότητα θα κάνει ξανά κακό στη σχέση τους. 

 


σχετικα αρθρα