current views are: 17

17 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση11:00

Κλείνουν 25 χρόνια γάμου, αλλά πρώτη φορά βλέπουμε τον σύζυγό της! (φωτό)

Ερωτευμένοι, χαρούμενοι, γεμάτοι, έχοντας μία ανοιχτή αγκαλιά ο ένας για τον άλλο

Δημοσίευση 11:00’

Ερωτευμένοι, χαρούμενοι, γεμάτοι, έχοντας μία ανοιχτή αγκαλιά ο ένας για τον άλλο

Ερωτευμένοι, χαρούμενοι, γεμάτοι, έχοντας μία ανοιχτή αγκαλιά ο ένας για τον άλλο, η καταξιωμένη σεφ, Ντίνα Νικολάου, και ο σύζυγός της, υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης, γιόρτασαν στο ανακαινισμένο Athens Tiare Hotel της Ομόνοιας, τα εικοσιπέντε ευτυχισμένα χρόνια γάμου τους κάνοντας την πρώτη δημόσια κοινή εμφάνισή τους.

Χαμηλών τόνων και οι δύο επέλεξαν συνειδητά, καθ’ όλη την πορεία τους, να μη δημοσιοποιούν την προσωπική ζωή τους. Επί πολλά έτη άλλωστε, εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του, ο Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης κινούνταν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχοντας ως βάση του το Παρίσι. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν το προσωπικό τους παραμύθι χτίζοντας μία ουσιαστική βαθιά σχέση αγάπης και σεβασμού. Ειλικρινείς αλλά και ερωτευμένοι, όπως τους πρώτους μήνες της γνωριμίας τους, δεν κρύβουν πως το κυρίαρχο μυστικό του γάμου τους είναι η κατ’ ουσίαν αφοσίωση και αγάπη.

Καρπός του έρωτά τους, άλλωστε, είναι δύο υπέροχα παιδιά ο 20 χρόνος Στέλιος και ο 21 έτους Γιώργος, που σπουδάζουν Νομική και Αρχιτεκτονική αντιστοίχως στο Παρίσι. Ντίνα και Κωνσταντίνος βρέθηκαν στο τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο της Αθήνας για να γιορτάσουν την αργυρή επέτειο τους, έπειτα από την πρόσκληση του υπεύθυνου επικοινωνίας, Γιάννη Βίτσα, μαζί με τον αγαπημένο φίλο τους σχεδιαστή μόδας Πάρη Βαλταδώρο και την πολιτικό, Ραχήλ Μακρή, ενώ συνομίλησαν επί αρκετή ώρα με τον ιδιοκτήτη Μανώλη Πετρογιάννη, το διευθυντή Λεόντιο Ορφανό και την πρόξενο του Παναμά στις ΗΠΑ, Γεωργία Αθανασοπούλου, δοκιμάζοντας γεύσεις της Νοτιοαμερικάνικης κουζίνας.

Την παρέα τους συμπλήρωσε ο ερμηνευτής, Νίκος Ίσσαρης. Παράλληλα, η ιδιαίτερα δημιουργική Ντίνα Νικολάου προετοιμάζει πυρετωδώς ένα καινούργιο concept σε  πολυχώρο γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας. Έτσι ένα όνειρο της γίνεται πραγματικότητα παραδίδοντας μαθήματα μαγειρικής, για όλους όσους θεωρούν τη γεύση πρωταρχική αίσθηση!

Δείτε τους…


σχετικα αρθρα