current views are: 10

22 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση16:00

Κάνι Γουέστ: Μεταφέρθηκε σε κλινική από την αστυνομία με χειροπέδες (βίντεο)

Δεν της έφτανε η ληστεία της Κιμ Καρντάσιαν, τώρα φόρεσαν χειροπέδες και στον σύζυγό της, Κάνι Γουέστ.

Δημοσίευση 16:00’

Δεν της έφτανε η ληστεία της Κιμ Καρντάσιαν, τώρα φόρεσαν χειροπέδες και στον σύζυγό της, Κάνι Γουέστ.

Δεν της έφτανε η ληστεία της Κιμ Καρντάσιαν, τώρα φόρεσαν χειροπέδες και στον σύζυγό της, Κάνι Γουέστ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος ράπερ βρίσκεται στο “στόχαστρο” εξαιτίας ακροτήτων που έχει ξεστομίσει ή έχει πράξει. Αυτή τη φορά, όμως, μάλλον ξέφυγε παραπάνω από τα συνηθισμένα.

Η “ιστορία” που θέλει τον Κάνι Γουεστ να έχει εισαχθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες ξεκίνησε το Σάββατο, στη σκηνή προγραμματισμένης συναυλίας του στο Σακραμέντο. Εκεί, ο Κάνι, όχι μόνο καθυστέρησε να βγει στη σκηνή, αλλά ύστερα από μόλις τρία τραγούδια, σταμάτησε και άρχισε τις ύβρεις ενάντια στη Χίλαρι, τη Μπιγιονσέ και τον Τζέι Ζι.

Βάζω την καριέρα μου, τη ζωή μου και την δημόσια εικόνα μου σε κίνδυνο όταν μιλάω με αυτόν τον τρόπο μπροστά σε όλους εσάς 

δήλωσε ο Γουέστ.

Ο 39χρονος τραγουδιστής προειδοποίησε το κοινό του πως θα ήταν μια βραδιά για τον Τραμπ λέγοντας:

«Είναι ένας νέος κόσμος, Χίλαρι Κλίντον, ένας νέος κόσμος. Τα συναισθήματα μετράνε. Γιατί, μαντέψτε; Όλοι στη κεντρική Αμερική έδειξαν αυτό που νιώθουν. Τα συναισθήματα μετράνε, αδερφέ».

Στη συνέχεια κατηγόρησε την Μπιγιονσέ πως κάνει πολιτική για να κερδίσει βραβεία. «, στενοχωρήθηκα, όταν έμαθα πως είπες ότι δεν θα εμφανιστείς στη σκηνή αν δεν κέρδιζες το Βραβείο για το Βίντεο της Χρονιάς» προτού απευθυνθεί στον Τζέι Ζι.

«Τζέι Ζι, ξέρω πως έχεις δολοφόνους, σε παρακαλώ, μην τους στείλεις σε μένα. Πάρε με τηλέφωνο! Μίλα μου σαν άντρας!».

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τη συναυλία του Σαββάτου, δείχνει το εξαγριωμένο κοινό, μόλις αφήνει το μικρόφωνο και ύστερα από τρία μόνο τραγούδια, φεύγει από το στάδιο.

Στη συνέχεια, η προγραμματισμένη για χθες συναυλία του στο Λος Άντζελες ακυρώθηκε και σήμερα, δημοσιεύματα τον θέλουν να νοσηλεύεται σε κλινική για “ιδιαίτερη θεραπεία”, όπου “μεταφέρθηκε από την αστυνομία για τη δική του ασφάλεια με χειροπέδες“.

Επίσημα δεν υπάρχει ανακοίνωση από την πλευρά της οικογένειας και οι φήμες οργιάζουν!


σχετικα αρθρα