current views are: 7

1 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση18:47

Η Ριάνα και ο πρίγκιπας Χάρι έκαναν μαζί την εξέταση HIV (Φώτο)

«Δεν είναι τόσο επώδυνη η εξέταση, όπως είπατε σήμερα το πρωί!” είπε η Ριάνα με σκοπό να πειράξει τον πρίγκιπα Χάρι, καθώς έκαναν μαζί το τεστ για τον HIV.

Δημοσίευση 18:47’

«Δεν είναι τόσο επώδυνη η εξέταση, όπως είπατε σήμερα το πρωί!” είπε η Ριάνα με σκοπό να πειράξει τον πρίγκιπα Χάρι, καθώς έκαναν μαζί το τεστ για τον HIV.

«Δεν είναι τόσο επώδυνη η εξέταση, όπως είπες σήμερα το πρωί!” είπε η Ριάνα με σκοπό να πειράξει τον πρίγκιπα Χάρι, καθώς έκαναν μαζί το τεστ για τον ιό του AIDS.

Η εντυπωσιακή ποπ τραγουδίστρια και ο πρίγκιπας της Ουαλίας παρευρέθηκαν σήμερα που είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS στα Μπαρμπέιντος, στα πλαίσια της περιοδείας τους στο νησί.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες εκστρατεία για ενημέρωση και πρόληψη κατά του ιού HIV. Σκοπός του είναι να ενθαρρύνει νέους και νέες, να βγουν μπροστά και να μην φοβούνται να μιλήσουν. Να πηγαίνουν να κάνουν εξετάσεις και να χρησιμοποιούν στις ερωτικές επαφές προφυλάξεις. Ο ιός HIV μπορεί να θεραπευτεί άμα το διαγνώσεις γρήγορα. Έπεισε την γνωστή τραγουδίστρια να κάνουν μαζί το τεστ, και αυτή αποδέχτηκε αμέσως την πρόσκληση.

Πρίγκιπας ήθελε να κάνει πλάκα στην Ριάνα και καθώς του έπαιρναν δείγμα αίματος, έκανε διάφορους μορφασμούς, σαν να πονούσε, ενώ η Ριάνα έδειχνε να το διασκεδάζει. Δευτερόλεπτα μετά η αγαπημένη τραγουδίστρια απέδειξε πως ήταν σκληρότερη από τον πρίγκιπα, λέγοντας: «το έκανες να φαίνεται ότι πονάει. Δεν είναι τόσο επώδυνο όσο είπες σήμερα το πρωί!»

Η εξέταση πραγματοποιήθηκε από την Εθνική / Επιτροπή AIDS Μπαρμπέιντος, πήρε λιγότερο από 20 λεπτά για να έρθει και για τους δύο πίσω, αρνητική ως προς τον ιό.


σχετικα αρθρα