current views are: 8

18 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση07:00

Παπαρίζου: «Δεν αρέσει στον Ανδρέα να πέφτουν προβολείς στη ζωή µας»

O σύζυγος της Έλενας Παπαρίζου, δεν δείχνει να τα πηγαίνει και πολύ καλά με τη δημοσιότητα

Δημοσίευση 07:00’

O σύζυγος της Έλενας Παπαρίζου, δεν δείχνει να τα πηγαίνει και πολύ καλά με τη δημοσιότητα

O σύζυγος της Έλενας Παπαρίζου, δεν δείχνει να τα πηγαίνει και πολύ καλά με τη δημοσιότητα και έτσι και εκείνη, κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του συντρόφου της Ανδρέα Καψάλη.

Πώς διαχειρίζεται τη δημοσιότητα ο Ανδρέας;

Δεν του αρέσει να πέφτουν προβολείς στη ζωή µας κι όσο µπορώ, το κρατάω αυτό. ∆εν είναι εύκολο, αλλά όταν θες κάτι πολύ, το καταφέρνεις. Ξέρεις, πιστεύω πολύ ότι η υπερέκθεση µπορεί να δηµιουργήσει σοβαρά προβλήµατα σε έναν γάµο. Ανοίγεις την πόρτα σου και ξαφνικά βρίσκεσαι… θύµα. Εγώ βάζω όρια και τα προσέχω.

Σας έχουν χωρίσει κιόλας, το ξέρεις αυτό. Πρόσφατα άκουσα ότι επειδή φεύγεις βολίδα από την Ελλάδα στη Σουηδία για τις επαγγελµατικές σου υποχρεώσεις, κάτι δεν πάει καλά στον γάµο σας.

Μας έχουν ξαναχωρίσει, δεν είναι η πρώτη φορά – αυτή δεν το άκουσα, οµολογώ. Αλλά στο έλεγα και πριν, δεν δίνω σηµασία. Είµαι καλύτερα από ποτέ µε τον Ανδρέα, δυο-τρεις φορές «πέταξε» µαζί µου στη Σουηδία, µιας και έχει τα δικά του τρεξίµατα και δεν θέλω να απαντάω σε ανυπόστατες πληροφορίες. Είναι το αγόρι µου και θα είναι! Τέλος.


σχετικα αρθρα