current views are: 8

10 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση11:00

Σερ: Όχι απλά δεν πεθαίνει αλλά επιστρέφει με νέα ταινία!

Μετά τον τελευταίο μεγάλο της κινηματογραφικό ρόλο, το 2010 στην ταινία «Burlesque» η Σερ θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία 

Δημοσίευση 11:00’

Μετά τον τελευταίο μεγάλο της κινηματογραφικό ρόλο, το 2010 στην ταινία «Burlesque» η Σερ θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία 

Ύστερα από τα κακόβουλα δημοσιεύματα, τον Οκτώβριο, ότι η Σερ πάσχει από σοβαρή ασθένεια και θα πεθάνει, η καλλιτέχνης όχι μόνο τα διαψεύδει, αλλά, στα 70 της, επιστρέφει δυναμικά με νέα ταινία!!!

Μετά τον τελευταίο μεγάλο της κινηματογραφικό ρόλο, το 2010 στην ταινία «Burlesque» η Σερ θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία του τηλεοπτικού δικτύου Lifetime με θέμα το υγειονομικό σκάνδαλο με τη μόλυνση του νερού στην πόλη Φλιντ, στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ.

Στην ταινία «Flint» η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός θα υποδυθεί μία γυναίκα που παρουσιάζει προβλήματα υγείας από τη μόλυνση στο νερό της πόλης.

Η Σερ και η Κέιτι Κούριτς έχουν αναλάβει την παραγωγή της τηλεοπτικής ταινίας.

Η οικονομική κρίση και η ανάγκη περικοπών οδήγησε το 2011 σε αλλαγή στο σύστημα υδροδότησης της πόλης στο Μίσιγκαν, η οποία όμως προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους, εκτεταμένη μόλυνση από μόλυβδο.

Για να μειωθούν οι λειτουργικές του δαπάνες οι τοπικές αρχές αποφάσισαν την άντληση νερού από τον ποταμό Φλιντ και όχι από το δίκτυο υδροδότησης του Ντιτρόιτ. Οι κάτοικοι της πόλης Φλιντ άρχισαν να διαμαρτύρονται για την ποιότητα του νερού. Από αναλύσεις που έγιναν εντοπίστηκε στο νερό βακτήριο για την καταπολέμηση του οποίου χρησιμοποιήθηκαν ειδικές χημικές ουσίες.

Το νερό του ποταμού και οι χημικές ουσίες προκάλεσαν διάβρωση στους απαρχαιωμένους αγωγούς του δικτύου του Φλιντ, οι οποίοι άρχισαν να απελευθερώνουν μόλυβδο, τοξική ουσία που προκαλεί σοβαρές βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό. Οι εξετάσεις αίματος χιλιάδων κατοίκων επιβεβαίωσαν πως δηλητηριάστηκαν από μόλυβδο κι αυτό προκάλεσε αναστάτωση και οργή.

Εναντίον κυβερνητικών αξιωματούχων έχουν κατατεθεί αγωγές και έχουν ανοίξει αρκετές υποθέσεις . Στις 5 Ιανουαρίου 2016, η πόλη κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τον κυβερνήτη του Μίσιγκαν, Ρικ Σνάιντερ, στον οποίο επίσης καταλογίζονται ευθύνες.

Στο τέλος Δεκεμβρίου του 2016 δύο πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης και δύο εργαζόμενοι σε θέσεις ευθύνης στη μονάδα επεξεργασίας πόσιμου νερού καταδικάστηκαν για ψευδή στοιχεία και συνομωσία.

Στις κατηγορίες εναντίον των τεσσάρων περιλαμβάνεται η απόπειρα κατάχρησης εκατομμυρίων δολαρίων σε ομόλογα για να χρηματοδοτηθεί η κατασκευή ενός νέου αγωγού, ώστε να γίνει ο ποταμός Φλιντ η πηγή πόσιμου νερού για την πόλη. Τοπικοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε συνολικά 13 ποινικές υποθέσεις για την κρίση του νερού.

Η ταινία «Flint» δεν είναι η πρώτη, στην οποία η Σερ προβάλλει μία αληθινή ιστορία. Η ηθοποιός προτάθηκε για Όσκαρ το 1983 για την ταινία «Η εξαφάνιση της Κάρεν Σίλκγουντ» (Silkwood) στην οποία η ίδια και η Μέριλ Στριπ υποδύονται εργαζόμενες σε ένα πυρηνικό εργοστάσιο που λειτουργεί με ελλιπή μέτρα ασφάλειας.

 

Η ιστορία της Σερ στον χώρο του θεάματος

Η Σερ με πολύ μεγάλες επιτυχίες στο τραγούδι και στον κινηματογράφο έχει γράψει ιστορία στο χώρο του θεάματος και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons που έχουν υπάρξει για τις εκκεντρικές εμφανίσεις της και το ξεχωριστό στυλ της.

Η Σερ, 70 ετών σήμερα, συζητώντας τον περασμένο Οκτώβριο με τον δημοσιογράφο Κέβιν Φρέιζιερ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους εξακολουθεί να εργάζεται σε μία ηλικία που οι περισσότεροι άνθρωποι συνταξιοδοτούνται.

Επειδή μου αρέσει αυτό που κάνω. Ποτέ δεν ήξερα ότι θα υπάρχει ημερομηνία λήξης.

Η Σερ επιστρέφει επίσης τον ερχόμενο μήνα στη σκηνή για μία σειρά σόου με τον τίτλο «Classic Cher» στο Μόντε Κάρλο του Λας Βέγκας και στη συνέχεια θα εμφανίζεται στο πολυτελές θέρετρο MGM National Harbor στην Ουάσινγκτον.

«Το μόνο πράγμα που ξέρω είναι ότι μου αρέσει ακόμα πάρα πολύ να τραγουδάω» τόνισε και πρόσθεσε «Αγαπάω το τραγούδι».

Fox News


σχετικα αρθρα