current views are: 11

16 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση10:00

Έβγαλε τα ρούχα και βούτηξε σε λίμνη για μια… φωτογράφιση!

Είστε έτοιμοι να βουτήξετε στα νερά της λίμνης; Το νερό είναι καλό;

Δημοσίευση 10:00’

Είστε έτοιμοι να βουτήξετε στα νερά της λίμνης; Το νερό είναι καλό;

Είστε έτοιμοι να βουτήξετε στα νερά της λίμνης; Το νερό είναι καλό;

Ο Κρις Πρατ το τόλμησε. Έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε στα νερά της λίμνης για χάρη του Vanity Fair, που το τεύχος Φεβρουαρίου φιλοξενεί τον 37χρονο ηθοποιό στο εξώφυλλό τους.

Πάντως στη συνέντευξη που έδωσε λέει ότι δεν ήταν πάντα ο «μεγάλος σταρ» που θεωρείται σήμερα.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «The Passengers» αποκάλυψε ότι έχασε τον ρόλο του να υποδυθεί τον Σκοτ Χάτεμπεργκ στην ταινία Moneyball το 2011 καθώς είχε παραπανίσια κιλά. «Αυτή ήταν η πρώτη φορά που άκουσα κάποιον να λέει: δεν είστε αυτό που θέλουμε, είστε πάρα πολύ χοντρός», είπε ο 37χρονος σταρ στο Vanity Fair και πρόσθεσε:

Έτσι αποφάσισα να χάσω κιλά, όπως γίνεται και στην πάλη. Όμως δεν μπορούσα να πληρώνω έναν προσωπικό γυμναστή, έτσι άρχισα το τρέξιμο και την αυστηρή δίαιτα και μείωσα το αλκοόλ.

Πηγή έμπνευσης για να ασχοληθεί με την υποκριτική, όπως είπε, ήταν ο μεγαλύτερος αδελφός του Κάλι.

«Ήταν πάντα εκεί για μένα, να με υποστηρίξει, να βοηθήσει. Με αγαπούσε και με φρόντιζε. Περάσαμε τα παιδικά μας χρόνια να προπονούμαστε στην πάλη οκτώ ώρες κάθε μέρα. Κάποια Χριστούγεννα σε μία μουσική παράσταση, έπαιζε και τραγουδούσε. Η μητέρα μου άρχισε να κλαίει. Και τότε σκέφτηκα: Αυτό θέλω κάνω».

Ωστόσο ο δρόμος προς την επιτυχία δεν ήταν και τόσο εύκολος όπως πίστευε ο ηθοποιός.

«Πωλούσα κουπόνια σε ένα σπα για ανταλλαγή προϊόντων. Ήμουν καλός σ΄ αυτό. Γι αυτό πιστεύω στο Θεό. Νιώθω ότι ήταν όλα τέλεια σχεδιασμένα. Οι άνθρωποι μιλούν για την απόρριψη στο Χόλιγουντ. Είμαι τυχερός. Μπορεί να χάσεις το μυαλό σου».


σχετικα αρθρα