current views are: 7

20 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση13:00

Η Μίνα Αρναούτη συγκλονίζει: «Λέω αλήθεια. Σέβομαι τη μνήμη του»

Αυτή τη φορά το post της Μίνας δεν ήταν σαν όλα τα προηγούμενα.

Δημοσίευση 13:00’

Αυτή τη φορά το post της Μίνας δεν ήταν σαν όλα τα προηγούμενα.

Αυτή τη φορά το post της Μίνας Αρναούτη δεν ήταν σαν όλα τα προηγούμενα.

Η Μίνα “έσπασε” και μίλησε για εκείνη τη νύχτα… Θυμήθηκε όμορφες στιγμές μαζί με τον Παντελή Παντελίδη, λίγο πριν το τραγικό τροχαίο που στέρησε τη ζωή του και έστειλε εκείνη στο νοσοκομείο για 3 μήνες!

Κάθομαι και κοιτάω εκείνο το βίντεο.. απο εκείνη τη μέρα. θυμάμαι τα γέλια, τις χαρές, τα πειράγματα..Μια στιγμή όμως και όλα αλλάζουν… Ξύπνησα και όλοι ξέρατε.. έκανα δυο μήνες να το μάθω.. ήμουν εκεί μαζί.. αλλά ήμουν η μόνη που δεν ήξερε τι συνέβη!!! Σαν ηλίθια ρώτησα αν πήγε στη πρεμιέρα

Πολλοί μάλιστα έσπευσαν να συμπεράνουν και να γράψουν στο διαδίκτυο ότι έχει στην κατοχή της βίντεο!

Εκείνη όμως με μια ακόμη ανάρτησή της λίγες ώρες μετά εξηγεί όχι μόνο για το βίντεο, αλλά και για το πού βρήκε τη φωτογραφία με το άψυχο σώμα του τραγουδιστή:

Μεταξύ άλλων γράφει:

«Απο εκει λοιπον την πηρα και την αναρτησα στην προσωπικη μου σελιδα στο facebook !Την εβαλα διπλα στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ φωτογραφια πριν δεχτει τις αλλοιωσεις και τις επεξεργασιες!!! Αντι να “καθαρισει” ….. “θολωσε” τα νερα………..

2)Σε προηγουμενη αναρτηση μου κανω λογο για ενα βιντεο και καποιοι εσπευσαν να πουν οτι εχω καποιο βιντεο στα χερια μου απο εκεινο το βραδυ.

Εννοω το βιντεο που κυκλοφορει στο διαδικτυο και εχουμε δει ολοι μας με το αμαξι αναποδογυρισμενο».


σχετικα αρθρα