current views are: 8

29 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση10:00

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Εμπορικοί και κουλτουριάρηδες και κουραφέξαλα!»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος έχει βραβευθεί με το Βραβείο «Χορν», απομυθοποιεί κάποιες κατηγορίες ηθοποιών, που έχει επικρατήσει να χωρίζονται. 

Δημοσίευση 10:00’

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος έχει βραβευθεί με το Βραβείο «Χορν», απομυθοποιεί κάποιες κατηγορίες ηθοποιών, που έχει επικρατήσει να χωρίζονται. 

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος έχει βραβευθεί με το Βραβείο Χορν, απομυθοποιεί κάποιες κατηγορίες ηθοποιών, που έχει επικρατήσει να χωρίζονται. 

Κάποιος άλλος αν ήταν στη θέση του, θα είχε φορέσει την ταμπέλα του «ποιοτικού» και ίσως δεν θα έλεγε το «ναι» στη «Μουρμούρα» (Alpha)…

«Η αλήθεια είναι πως, όταν κέρδισα το Βραβείο «Χορν», δεν έγραφε από κάτω «δεν θα ξαναπαίξεις στην τηλεόραση»! Από τη στιγμή, λοιπόν, που ακόμα και στα χρόνια της κρίσης έχω δουλειά και οι προτάσεις που έρχονται στα χέρια μου μού αρέσουν, θα δουλέψω. Δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές… Τα πάντα είναι θέμα αισθητικής, και αισθητική μπορεί να υπάρξει σε όλους τους χώρους. Εμπορικοί και κουλτουριάρηδες και κουραφέξαλα.

Έχω δει και εμπορικούς στην Επίδαυρο και κουλτουριάρηδες στην τηλεόραση και το αντίστροφο. Τι σημαίνει αυτό; Η τέχνη είναι μία. Και ο στόχος μας πρέπει να είναι το να καταφέρουμε να βάλουμε την τέχνη σε όλα τα μέσα, με όλους τους τρόπους. Είδα και τη δεκαετία του ‘90 πολλούς να αφορίζουν την τηλεόραση γιατί έκαναν ποιότητα και στη συνέχεια να γεμίζουν θέατρα από την τηλεόραση. Οπως είδα και εμπορικούς τηλεοπτικούς να είναι το όνομά τους δίπλα σε μεγάλα ονόματα στις θεατρικές μαρκίζες. Αρα;», λέει στο Tv Έθνος.