current views are: 10

30 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση14:01

Σπάει κόκαλα η ομιλία του Κούτσερ κατά του Τραμπ!

Για τη «δική του Αμερική» και τη μουσουλμανική απαγόρευση, που επέβαλε ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ

Δημοσίευση 14:01’

Για τη «δική του Αμερική» και τη μουσουλμανική απαγόρευση, που επέβαλε ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ

Για τη «δική του Αμερική» και τη μουσουλμανική απαγόρευση, που επέβαλε ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μίλησε με πολύ έντονο ύφος ο Άστον Κούτσερ στα Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών.

Το ίδιο έκαναν και ο Σάιμον Χέλμπεργκ, αλλά και ο Ντεβ Πατέλ.

Ο Άστον Κούτσερ όμως άνοιξε την τελετή στο Shrine Auditorium στο Λος Άντζελες καλωσορίζοντας όλους όσους βρίσκονταν εκεί:

«Καλωσορίζω όλους εδώ, όλους στην πατρίδα, αλλά και όσους βρίσκονται στα αεροδρόμια και ανήκουν στη δική μου Αμερική! Είστε κομμάτι από το ύφασμα που είμαστε φτιαγμένοι και εμείς σας αγαπάμε και σας καλωσορίζουμε»,

Είπε και καταχειροκροτήθηκε!

Ο Βρετανός ηθοποιός Ντεβ Πατέλ, το αστέρι του Slumdog Millionaire, αποκάλεσε την απόφαση του Τραμπ «φρικτή» «διχαστική» και καταστροφική. Ο ίδιος δήλωσε ότι πέταξε από την Ινδία στην Αμερική μια μέρα νωρίτερα. «Ένιωσα τεράστια απογοήτευση όταν άκουσα αυτή την είδηση. Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό μου ήταν τα παιδιά που φθάνουν σε αυτές τις ακτές με την ελπίδα στις καρδιές τους. Ελπίζω ότι κάτι θα αλλάξει και ότι κάτι μπορεί να γίνει, διότι είναι πραγματικά τρομερό».

Μια αθόρυβη διαμαρτυρία με μεγάλο αντίκτυπο έκανε ο ηθοποιός Σάιμον Χέλμπεργκ και η σύζυγός του. Το αστέρι του Big Bang Theory κράτησε στα χέρια του ένα πλακάτ που έγραφε «Refugees Welcome», ενώ η Jocelyn Towne είχε γραμμένη στο στήθος της τη φράση «Αφήστε τους να περάσουν».


σχετικα αρθρα