current views are: 13

5 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση04:00

Έλλη Στάη: «Να κρύψεις ότι είσαι τρυφερός; Μα αυτό είναι βλακώδες»

Για την προσωπική της ζωή μίλησε σε συνέντευξή της η Έλλη Στάη…

Δημοσίευση 04:00’

Για την προσωπική της ζωή μίλησε σε συνέντευξή της η Έλλη Στάη…

Για την προσωπική της ζωή μίλησε σε συνέντευξή της η Έλλη Στάη…

 

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Έλλη Στάη είχε δηλώσει ότι θέλει να την αγαπούν. Πώς μπορεί μια γυναίκα τόσο επιτυχημένη όσο εκείνη να βιώνει έντονα μια τέτοια ανάγκη;

«Δεν θα μπω σε φροϊδικές εξηγήσεις που έχουν να κάνουν με τα παιδικά χρόνια κ.λπ., γιατί εκεί καθένας μας έχει τα θέματά του. Θα αναφερθώ σε κάτι ενήλικο. Οι άνθρωποι που παίρνουν ρίσκα και εκτίθενται έχουν τρομακτική ανάγκη να ακουμπήσουν κάπου. Εγώ μια ζωή ήμουν στην αρένα. Πού αλλού, λοιπόν, να ακουμπήσεις εκτός από το συναίσθημα; Το συναίσθημα θα σε κρίνει με αγάπη. Αυτός που σε αγαπάει θα σε κρίνει, αλλά δεν θα σε κατασπαράξει»

Και στην προσωπική της ζωή βγήκε στην αρένα, δεν φοβήθηκε την κριτική. Προσφάτως την είδαμε σε φωτογραφίες από νυχτερινό κέντρο με τον τωρινό της σύντροφο Νίκο Μουνδρέα. Πώς το διαχειρίζεται αυτό;

«Να κρύψεις ότι είσαι τρυφερός; Μα αυτό είναι βλακώδες. Ταυτόχρονα εξυπακούεται ότι έχεις την αυτογνωσία της αισθητικής. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το κριτήριο το έχω σε αυξημένο βαθμό»

Οι άνδρες στέκονται εύκολα δίπλα σε μια επιτυχημένη γυναίκα;

«Μάλλον όχι. Σε ό,τι με αφορά, εγώ θέτω ζητήματα και είμαι απαιτητική. Χωρίς να λες «θέλω αυτό», εκ των πραγμάτων ο πήχης είναι ψηλά. Εχω μια ζωή που απαιτεί πολλά πράγματα, όπως π.χ. αυξημένες δυνάμεις»

Της λείπει η τηλεόραση σήμερα;

«Μου λείπει, αλλά όχι όπως είναι σήμερα. Μου λείπει όπως θα ήθελα να είναι, πιο ποιοτική και πιο ανεξάρτητη. Αυτή τη στιγμή η τηλεόραση βρίσκεται σε τέλμα, δεν κομίζει τίποτα νέο. Το μόνο που πλασάρεται είναι τα ατελείωτα παιχνίδια φωνητικών ικανοτήτων. Με τόσα παιχνίδια που υπάρχουν αναρωτιέμαι κι εγώ η ίδια αν 11 εκατομμύρια Ελληνες πρέπει να γίνουν τραγουδιστές», λέει η ίδια στο Πρώτο Θέμα.