current views are: 5

5 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση19:50

Πούμπουρας: Μιλά πρώτη φορά για την 5χρονη σχέση του – Πότε παντρεύεται

Πρόσφατα μάθαμε ότι ο Σάββας Πούμπουρας έχει εδώ και πέντε χρόνια σχέση. 

Δημοσίευση 19:50’

Πρόσφατα μάθαμε ότι ο Σάββας Πούμπουρας έχει εδώ και πέντε χρόνια σχέση. 

Πρόσφατα μάθαμε ότι ο Σάββας Πούμπουρας έχει εδώ και πέντε χρόνια σχέση. Ο ίδιος αποκαλύπτει για πρώτη φορά πράγματα για την προσωπική του ζωή, αλλά και το πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Παρόλο που δεν συνηθίζεις να μιλάς ανοικτά για την προσωπική σου ζωή, κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες με τη σύντροφό σου. Να υποθέσω ότι το κάνεις για προληπτικούς λόγους;

Νομίζω πως αυτό που πρέπει να προβάλλω περισσότερο είναι τη δουλειά μου. Δεν αφορά κάποιον ουσιαστικά το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή. Φυσικά, όταν έχεις σχέση τόσα χρόνια, είναι κάπως αδύνατο να μη σε πετύχουν κάπου έξω και νομίζω πως δεν μπορείς να κρυφτείς εκατό τοις εκατό. Έχει τύχει να μου ζητήσουν να φωτογραφηθούμε μαζί για κάποιο περιοδικό. Κάποιος άλλος θα το έκανε στη θέση μου, γιατί μπορεί να αισθάνεται καλά ή να τον εξυπηρετεί κάπου. Δεν ξέρω, δικαίωμά τους. Είμαι της άποψης, όμως, πως δεν πρέπει να μπλέκω αυτά τα δυο και ειδικά όταν η κοπέλα μου δεν είναι από αυτό τον χώρο.

Πόσα χρόνια κρατάει αυτή η σχέση;

Είμαστε μαζί πέντε χρόνια.

Δεν έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο γάμου;

Αυτό έρχεται με διαφορετικό τρόπο, αναλόγως με τις πεποιθήσεις ή τις αντιλήψεις που έχεις. Η συντροφικότητα δεν σφραγίζεται απαραίτητα με παπά και με κουμπάρο. Μπορεί να γίνει ακόμα και με μια συμβίωση…

Σύμφωνο συμβίωσης, εννοείς;

Ναι, γιατί όχι. Δεν έχω πρόβλημα. Αν είχα κάνει, θα το ‘λεγα κιόλας.

Δεν πιστεύεις στον θεσμό του γάμου;

Νομίζω ότι ο γάμος γίνεται περισσότερο για τους γονείς. Γενικότερα, δεν είμαι πολύ fan αυτής της ιστορίας. Οι μόνοι που περνάνε καλά τη μέρα του γάμου είναι οι καλεσμένοι που πάνε εκεί για να διασκεδάσουν.

Οι γυναίκες εξακολουθούν να σε φλερτάρουν έστω κι αν γνωρίζουν ότι βρίσκεσαι σε σχέση;

Ναι, καμιά φορά συμβαίνει κι αυτό. Ξέρεις, αυτό ισχύει και για τους άντρες. Όλοι έχουμε ανάγκη μια επιβεβαίωση. Βέβαια, προσπαθώ να το διαχειρίζομαι διακριτικά μ’ ένα χαμόγελο. Πάνω από όλα ευγενής.

πηγή: Down Town της Κύπρου


σχετικα αρθρα