current views are: 10

6 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση13:00

Η μητέρα της Αρναούτη σπάει τη σιωπή της

Ξέσπασε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη και έλυσε τη σιωπή της…

Δημοσίευση 13:00’

Ξέσπασε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη και έλυσε τη σιωπή της…

Ξέσπασε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη και έλυσε τη σιωπή της…

Η κυρία Νατάσα Αρναούτη μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» (Epsilon) για την κατάσταση της κόρης της, τα ξεσπάσματά της στα social media, τη σχέση της με τη Φρόσω Κυριάκου, την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, αλλά και το δύσκολο χειρουργείο της Μίνας…

«Δεν μπορεί να τη σταματήσει κανένας γιατί έχει εκνευριστεί.  Δεν μπορώ να τη σταματήσω κι εγώ κορίτσι μου, έχω κουραστεί. Λέει πήγα να πεθάνω, ήμουν 45 ημέρες μέσα στην εντατική. Λυπάται και εμένα, που κάθομαι και ταλαιπωρούμαι και βγάζει όλα αυτά τα ξεσπάσματα.

Έχει να κάνει ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο ακόμα στο χέρι της και είναι εκνευρισμένη που βρίζουνε κι από πάνω, γιατί; Επειδή έτυχε να είναι φίλη με το άτυχο το παλικάρι; Έχει και αυτή τα δίκια της. Εγώ ξέρω τη Μίνα γιατί εγώ τη γέννησα. Δεν είναι ούτε βι@@τα, ούτε έκανε τίποτα. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται και τι παίζει. Ζηλεύουν μόνο και μόνο επειδή ήταν φίλοι με το παλικάρι που έχασε τη ζωή του. Είχε πει ότι οδηγούσε ο καημένος αυτός, γιατί να έλεγε ψέματα;».

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις της κόρης της με τη Φρόσω Κυριάκου ήταν κατηγορηματική και σίγουρη που οι δύο κοπέλες δε μιλάνε. Κάτι που, βέβαια, διαψεύστηκε με κοινή τους έξοδο. «Δε νομίζω ότι μιλάνε. Όσο καιρό είναι στο σπίτι δεν έχουν επαφή, δεν μου έχει πει ότι μίλησε με τη Φρόσω».

Κλείνοντας εξήγησε γιατί δεν επικοινωνεί με την οικογένεια Παντελίδη. «Ήθελα να μιλήσω με τη μαμά του γιατί ειλικρινά μπορώ να την καταλάβω τη γυναίκα, τον πόνο που έχει και όλο αυτό που κουβαλάει. Δεν έχω κάτι με τη γυναίκα και θα ήθελα πάρα πολύ να της μιλήσω και να της συλλυπηθώ, αλλά βλέπεις τι γίνεται τώρα εδώ πέρα…».


σχετικα αρθρα