current views are: 10

8 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση11:00

Οι πρώτες δηλώσεις της Βαγενά μετά τον χαμό του Κηλαηδόνη – Θα έκλειναν 40 χρόνια γάμου

Η ηθοποιός έχασε τον σύζυγό της τη χρονιά που θα έκλειναν 40 χρόνια παντρεμένοι…

Δημοσίευση 11:00’

Η ηθοποιός έχασε τον σύζυγό της τη χρονιά που θα έκλειναν 40 χρόνια παντρεμένοι…

Λακωνικές οι δηλώσεις της και με φωνή γεμάτη πόνο…

Η Άννα Βαγενά ήταν πολύ φειδωλή στα λόγια της, όταν από την εκπομπή «Φτιάξε Καφέ να στα Πω» (Epsilon) της ζήτησαν να μιλήσει για τον πολυαγαπημένο της σύζυγο, Λουκιανό Κηλαηδόνη.

Η ηθοποιός έχασε τον σύζυγό της τη χρονιά που θα έκλειναν 40 χρόνια παντρεμένοι…

«Έχουμε στείλει ένα μήνυμα, αυτό, δεν υπάρχει κάτι άλλο που έχω να πω», δήλωσε μετά τον θάνατο του άλλου της μισού…

Να σημειώσουμε εδώ ότι οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 1972, αλλά παντρεύτηκαν στις 5 Μαΐου 1977. Εκείνο όμως που η ίδια έχει γράψει στο βιβλίο της «Το Θεσσαλικό μου Θέατρο», το οποίο εκδόθηκε το 2007 ήταν ότι ο γάμος τους δε δηλώθηκε ποτέ στο ληξιαρχείο:

«Ο γάμος μας έγινε στις 5 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη, στα Αμπελάκια. Ήταν ένας πολύ ωραίος και χαρούμενος γάμος, ο γάμος μας. Έγινε μεσημέρι, στον Άγιο Γεώργιο, έξω από το χωριό, και μετά γυρίσαμε στο χωριό με τα πόδια. Ο κόσμος μας πετούσε λουλούδια από τα μπαλκόνια και μας ευχόταν «σιδεροκέφαλοι», δηλαδή καλοστεριωμένοι. Το τραπέζι έγινε στην πλατεία, στο καφενείο του Δανιήλ και το γλέντι κράτησε μέχρι το βράδυ. Τον γάμο μας, από παράλειψη, ποτέ δεν τον δηλώσαμε στο ληξιαρχείο της Λάρισας, έμεινε μόνο στο βιβλίο της εκκλησίας στα Αμπελάκια. Γι’ αυτό είναι ένας γάμος του Θεού και όχι των εντύπων. Ήμουν 3 μηνών έγκυος». 

Λουκιανός Κηλαηδόνης, Άννα Βαγενά (2008)


σχετικα αρθρα