current views are: 10

8 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση18:00

Κάνιε Γουέστ: Από λάτρης του Τραμπ με.. τραγούδι – καταγγελία εναντίον του!

Φαίνεται ότι το ξανασκέφτηκε καλύτερα ο Κάνιε Γουέστ και άλλαξε γνώμη!

Δημοσίευση 18:00’

Φαίνεται ότι το ξανασκέφτηκε καλύτερα ο Κάνιε Γουέστ και άλλαξε γνώμη!

Φαίνεται ότι το ξανασκέφτηκε καλύτερα ο Κάνιε Γουέστ και άλλαξε γνώμη!

Οι έρωτες όσο μεγάλοι κι αν είναι, εάν δεν γίνουν αγάπες τελειώνουν. Φαίνεται ότι αυτό ισχύει και στον «έρωτα» που ένιωσε ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν για τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κι από ότι φαίνεται έχει πλέον τελειώσει.

Ο 39χρονος ράπερ φέρεται να έχει σβήσει από τον λογαριασμό του στο Twitter όλα τα «τρυφερά» τιτιβίσματα που είχε γράψει μετά τη συνάντηση που είχε με τον Τραμπ.

Η συνάντηση είχε γίνει στον «Πύργο Τραμπ», στις 13 Δεκεμβρίου, λίγες ημέρες μετά την εκλογή του Τραμπ στο αξίωμα του προέδρου, και ο Γουέστ μετά από αυτή τη συνάντηση είχε εξηγήσει με μία σειρά από αναρτήσεις ότι με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο είχε βρεθεί και είχε συζητήσει θέματα που αφορούσαν την πολυπολιτισμικότητα, καθώς και ζητήματα που αφορούσαν τη βία στο Σικάγο, που είναι η γενέτειρα του ράπερ.

Μάλιστα ο ράπερ Κινγκ Μάγιερς δήλωσε ότι παραγωγός του αντι-Τραμπ τραγουδιού του «Propaganda» είναι ο Κάνιε Γουέστ. Το τραγούδι είναι μία καταγγελία κατά του Τραμπ και το υπογράφει ο Γουέστ και ο Κινγκ Μάγιερς με την G.O.O.D. Music .

Κι όλα αυτά γίνονται περίπου δύο μήνες μετά από τη δήλωση που είχε κάνει ο Κάνιε στη διάρκεια μιας συναυλίας του, λέγοντας σε όλους εκείνους που δεν θα πήγαιναν να ψηφίσουν στις προεδρικές εκλογές ότι αυτός θα πάει και ψηφίσει τον Τραμπ.

Πληροφορίες: ΑΠΕ – ΜΠΕ


σχετικα αρθρα